Radius: Uit
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

Wat is handboek.nl?

Handboek is een bedrijvengids. U kunt handboek gebruiken om reclame te maken voor uw onderneming. Probeer het eens uit!

Bedrijfsvermelding toevoegen? 

Met een gratis vermelding kunt u uw NAW-gegevens plaatsen. Wanneer u beschikt over een betaald professioneel abonnement kunt u zelf aanbiedingen plaatsen. U dient hiervoor in te loggen met uw account. Hier kunt u een aanbieding samenstellen naar uw wensen en behoeften. Deze aanbieding wordt dan op uw persoonlijke bedrijfspagina weergegeven.

Wat zijn de voordelen van een account?

Het registreren voor een account biedt een snelle en eenvoudige oplossing om uw bedrijfsvermeldingen te bekijken, te beheren en aan te passen als ook het automatisch laten invullen van standaard gegevens. Dit maakt het eenvoudiger om bedrijfsvermeldingen aan te passen en indien nodig te verwijderen. Als u ingelogd bent terwijl u een bedrijfsvermelding plaatst, zullen uw standaard gegevens automatisch ingevuld worden zodat u deze niet keer op keer opnieuw moet invullen. Dit maakt het plaatsen van bedrijfsvermeldingen sneller en eenvoudiger voor u.

Plaatsing van een advertentie?

Na uw aanvraag voor het plaatsen van een advertentie op de site ontvangt u een bevestiging met onze gegevens. De advertentie wordt geplaatst na ontvangst van betaling. U ontvangt dan van ons een factuur, met de datum waarop de advertentie geplaatst is.

Hoe moet ik inloggen?

Na uw aanvraag voor het plaatsen van een advertentie op de site ontvangt u een bevestiging met onze gegevens. De advertentie wordt geplaatst na ontvangst van betaling. U ontvangt dan van ons een factuur, met de datum waarop de advertentie geplaatst is.

Welke abonnementen zijn er?

Zilver en goud opties zorgen ervoor dat bedrijfsvermeldingen meer opvallen dan andere bedrijfsvermeldingen. Daardoor wordt de vermelding vaker gezien en leidt daarom sneller naar het gewenste resultaat. Op handboek heeft u de keus uit drie opties: brons vermelding, zilver vermelding en goud vermelding.

Hoe kan ik een Handboek medewerker contacteren?

Als u enkele vragen heeft omtrent een bedrijfsvermelding of als u op problemen stuit bij het gebruiken van de Handboek, gebruik dan ons contactformulier om in contact te komen met een bedrijf in uw regio klantenservice medewerker.

Hoe kan ik mijn abonnement aanpassen?

Wanneer u uw abonnement wilt wijzigen kunt u het best contact opnemen middels het contact formulier of door ons telefonisch te benaderen. Wij kunnen u dan geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden en kunnen u op die manier de beste aanbieding doen.

Staat uw vraag er niet bij?

Dan kunt u het contact formulier in vullen. Wij zullen u zo snel mogelijk van antwoord voorzien.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik (nog) meer reacties op mijn bedrijfsvermelding ontvang?

Om de kans op een goede reactie te verhogen, kunnen we u enkele tips geven:

  1. Voeg een of meerdere afbeeldingen aan uw vermelding toe.
  2. Schrijf een uitgebreide beschrijving in uw vermelding.

  3. Voeg specifieke tags (trefwoorden) toe aan uw bedrijfsvermelding zodat deze nog beter gevonden kunnen worden.
  4. Vertel vrienden, kennissen en zakenrelaties over Handboek. Hoe meer mensen Handboek gebruiken, hoe meer reacties u zult ontvangen

Met de goud optie valt uw bedrijf meer op dan de andere bedrijven op Handboek en verschijnen op de meest opvallende posities. Zo is uw bedrijfsvermelding nog aantrekkelijker en wordt daardoor meer gelezen.