Welkom in ons totaal vernieuwde salon in het centrum van Herentals! Deze veelzijdigheid maakt dat iedereen zijn gading vindt bij TODAY. Ons enthousiaste team volgt steeds de nieuwste trends in snit en kleur zowel voor dames als voor heren door middel van cursussen in binnen – en buitenland.

Bij je eerste bezoek aan Today krijg je een soort intake gesprek van een hairstylist. Hierbij kijken wij samen naar jouw wensen. Dus weg met ‘Wat kan er en wat kan er niet? Met welk kapsel sta je wel en welk niet? Wat zijn de nieuwe modetrends?’
Onze kapper zal u een kapsel/ kleur adviseren dat past bij uw persoonlijkheid. Ook adviseren wij de klant hoe hij/zij het kapsel thuis het beste kan onderhouden en met welke haarverzorging.

Bij ons kapsalon zult u ook niet voor verrassingen staan bij het buitengaan. Geen ditje en datje, maar een correcte prijs voor de kwaliteit en de service. Onze filosofie is dat elk haartje dat bij TODAY over de vloer komt verzorgd moet worden zoals het hoort. Wij gebruiken steeds de beste merken, Label M, de beste haarverzorging, en dat voor 1 correcte prijs voor iedere klant. Dus kom ook jezelf verwennen en ervaar onze professionele kappers en hairstylisten.

Adres

Ons adres:

Kerkstraat 7 2200 Herentals

Telefoon: