2wielershop: Waar fietsplezier centraal staat

Bij 2wielershop kan je terecht voor tal van kwaliteitsvolle fietsen. De montage- en hersteldienst is een extra service die Guy je met alle plezier wilt aanbieden. Spring gerust eens binnen en bekijk het assortiment fietsen en accessoires.

Fietsherstellingen

Om het even welk merk of afkomst je fiets heeft, 2wielershop neemt de herstelling voor hun rekening. Ook voor het onderhoud zoals een ketting vervangen, banden oppompen, remmen aanspannen, lekke banden vervangen,… kan je Guy contacteren. Ook het onderhoud op elektrische fietsen is geen enkel probleem. Ze streven er telkens naar om een snelle service te bieden en voeren herstellingen binnen de 2 à 3 werkdagen uit. Bij kleine herstellingen heb jij je fiets dezelfde dag al terug.

Nieuwe fietsen

Er zijn tal van Belgische fietsmerken te vinden bij 2wielershop. Denk maar aan Flanders, Venturelli, Scatto, Minerva. Of het nu gaat om een elektrische fiets, mountainbike of stadsfiets, 2wielershop is de plaats waar je moet zijn. Je kan alvast online eens kijken via de sites van de merken en laat zeker aan Guy weten indien je meer informatie wenst (https://www.2wielershop.be/nieuw)

Fiets accessoires, fietskledij

Ben je op zoek naar een fietscomputer, een fietstas,…, ook daar kan 2wielershop je bij helpen. Fietskledij is zeer belangrijk wanneer je de fietssport wilt uitoefenen. Het is nodig om comfortabele en goed passende kledij aan te trekken. 2wielershop heeft daarom gekozen om hun eigen fietskledij te ontwerpen die ze dan rechtstreeks bij de fabrikant kunnen bestellen. Daardoor kunnen ze een zeer goede kwaliteit bieden tegen een goede prijs. Naast de gebruikelijke shirt en broek zijn er ook regenjasjes, thermo jassen, handschoenen en arm en beenstukken te verkrijgen. Bekijk de opties hier: https://www.2wielershop.be/kledij.

Tweedehands fietsen

Bij 2wielershop hebben ze een selectie fietsen staan die een tweede kans verdienen. Al de tweedehands fietsen die te koop staan bij 2wielershop zijn stuk voor stuk volledig gecontroleerd en voor 100% in orde gemaakt voor verkoop. Je kan vrijblijvend een testrit komen maken op één van deze fietsen. Het aanbod kan snel veranderen dus zie je een fiets waar jouw voorkeur naartoe gaat, wacht dan niet langer en contacteer 2wielershop. Bekijk het aanbod tweedehands fietsen: https://www.2wielershop.be/tweedehands.

Kinderfietsen

Zoals bij elke fiets is het heel belangrijk om de juiste afmetingen te kennen. Bij een kinderfiets is dit nog eens zo belangrijk. 2wielershop Geeft je daarom graag koopadvies en bruikbare tips wanneer je een kinderfiets of kinderhelm wilt aanschaffen. Kies de juiste fietsmaat voor kinderen en de jeugd dankzij Guy.

Upcycling

Bij 2wielershop kan je een oude fiets binnenbrengen en volledig laten herwerken tot een vernieuwde fiets. Dit gegeven heeft upcycling. Uiteraard moet het gaan om een fiets die nog volledig intact is. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus gooi je oude fiets zeker niet weg maar geef hem in de professionele handen van Guy bij 2wielershop.

Adres

Ons adres:

Gitsestraat 194, 8800 Roeselare, België