Oud ijzer, schroot of andere materialen, het is niet altijd eenvoudig een goede manier te vinden om u zelf er van te verlossen. Zeker na verbouwingen of bouwwerken blijft u met overschotten zitten. Maak daarom kennis met de diensten van A&D Recup dat oude metalen vanuit Harelbeke komt ophalen.
Ferro & non-ferro
Voor de ophaling van oude metalen concentreert het bedrijf zich zowel op ferro als non-ferrometalen. Ferro is ijzer of er zitten ijzeren bestanddelen verwerkt in het materiaal. Bij non-ferro is er geen ijzer aanwezig maar is het hoofdbestanddeel van het materiaal bijvoorbeeld koper, brons, zink of aluminium.
Andere materialen
Het is logisch dat een recyclagefirma zich specialiseert in het ophalen van oud ijzer, maar A&D Recup gaat nog verder om u te helpen. U mag het West-Vlaamse bedrijf eveneens inschakelen voor het ophalen van andere producten zoals batterijen, auto’s, huishoudapparaten,… Deze worden met veel zorg en ecologisch verwerkt.
Afbreken en afvoeren
Met zijn handige service om ook afbraakwerken te leveren, laat de veelzijdige onderneming u graag twee vliegen in één klap doen. Moet er bijvoorbeeld een metalen loods tegen de grond? Dan regelt de firma veilige en overzichtelijke sloopwerken. Als ophaler van oud ijzer neemt het de materialen meteen mee.
Contact
Blijf niet met overschotten metaal of andere materialen zitten die u niet meer gebruikt. Bel naar A&D Recup uit Harelbeke om het materiaal tegen het afgesproken tijdstip te komen ophalen. De zaak weet er wel raad mee dankzij de recyclage van de metalen.

Adres

Ons adres:

Oudenaardsestraat 84 8530 Harelbeke

E-mail: