Dakwerken ADD is gedurende meer dan 15 jaar uitgegroeid tot een groep van 7 dakwerkers met een gemiddelde vakervaring van 25jaar! Een bewuste keuze was het van Dakwerken ADD om zoveel ervaring te verzamelen en bewust niet groter te worden om de kwaliteit van deze ervaring rechtstreeks aan onze klanten te kunnen geven.
Dakwerken ADD doelt bewust op hoge afwerkingsgraad en daktechnisch inhoudelijk het betere werk om niet te zeggen absoluut topwerk wel met een realistische blik om de wens en budget van de klant te respecteren. Onze teams zijn opgedeeld per onderdeel van ons vak (timmerwerken, leien, pannen, zink, platte daken) waardoor je vakspecialisten krijgt binnen vaklui om nog meer de hoge kwaliteit te behalen en tevens aan een goed rendement te kunnen koppelen.
Wij werken vanuit vakliefde, onze ECHTE stielmannen vinden bij ons een plek waar ze hun vakmanschap kunnen laten spreken. Iemand die met plezier werkt, werkt beter en maakt betere dingen. Door de ervaring van zijn vaklui en de keuze voor hoge afwerkingsgraad is Dakwerken ADD zeer gespecialiseerd geraakt in specifieke delen van ons vak:
natuurleien
zinkwerken (staande naad)
hardhout werken
renovatie (waarin we voor moeilijke renovaties door onze ervaring, uitgebreid kraanwagenpark en eigen stellingen tot de absolute top van de dakwerkwereld behoort)

Adres

Ons adres:

Toekomstlaan 51/3 2280 Grobbendonk