Adeho Decor is sinds 2004 uw partner voor al uw binnenschilderwerken, buitenschilderwerken en vloer- en wandbekleding. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in marmer- en houtimitatie en we beheersen de decoratieve technieken. Zaakvoersters Ann de Vroede en Ann Holiviers hebben reeds jarenlange ervaring in de schilder- en decoratiesector. Zij streven steeds naar kwaliteit en zorgen steeds voor een perfect afgewerkt resultaat. Adeho decor voert zowel kleine als grote projecten uit voor bedrijven en particulieren en beschikt over tal van referenties in Hasselt, Leuven,… Contacteer ons voor meer informatie en ontdek onze diensten! Vraag een gratis prijsofferte aan via onze website.

Adeho Decor is sterk in veel meer dan behangwerken. Wij zorgen voor een behang op maat, waarbij we alles volledig afstemmen op de wensen en het budget van de klant. Hiervoor werken we met grote namen in behang zoals Arte en andere kwaliteitsmerken. Zijn uw muren nog niet klaar voor de behangwerken? We pakken indien nodig een slechte ondergrond eerst aan vooraleer te behangen. Bij Adeho Decor kiest u dus voor een hoge afwerkingsgraad!
Onze nieuwste specialiteit: luchtgommen. Verder bieden we ook decoratiewerken aan, zoals marmer- en houtimitatie. Bij alles wat we doen is kwaliteit en service verzekerd, van begin tot einde. Zowel particulieren als professionals zijn welkom bij Adeho Decor. Aarzel niet contact op te nemen voor meer informatie! Vraag een gratis prijsofferte aan via onze website.

Adres

Ons adres:

3440 Dormaal (Zoutleeuw) Zoutleeuwse Steenweg 31

Telefoon:
Internet:

-