ADK voor allerlei karweiwerken in Sint-Amands

Heeft u thuis of in uw kantoor nog verschillende karweiwerken die gedaan moeten worden? Wacht dan niet langer en vraag ADK voor allerlei karwei werken. Denk aan een badkamerrenovatie, rioleringswerken, sanitaire installaties, klinkerwerken, diverse elektriciteitswerken, werken voor platte daken, hellende daken en alles te doen met Velux dakramen. Stel deze en andere karwei werken niet langer uit en neem contact op met ADK in Sint-Amands. Het bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitswerken en sanitaire installaties bevindt zich op het Larendries 46.

Dakwerken, klinkerwerken en rioleringswerken

Diverse dakwerken, klinker werken en riolering werken zijn in goede handen bij ADK. Bij diverse dakwerken kunt u denken aan werken voor platte daken, werken op hellende daken en alles te maken met Velux dakramen. ADK in Sint-Amands biedt u de mogelijkheid om te kiezen voor een totaalservice wat betreft uiteenlopende karwei werken in huis.

De verschillende specialiteiten van het bedrijf

Bij ADK in Sint-Amands kunt u terecht voor verschillende karwei werken. Van klinker werken tot riolering werken, ADK is uw oplossing. Naast de al genoemde specialiteiten kunt u ook terecht voor de volgende projecten bij ADK:

  • Badkamerrenovatie
  • Rioleringswerken
  • Sanitaire installaties
  • Klinkerwerken
  • Diverse elektriciteitswerken
  • Plaatsen platte daken
  • Allerlei karweiwerken
  • Plaatsen hellende daken
  • Alles te maken met Velux dakramen

Ook voor andere klussen kunt u terecht bij ADK. Neem contact op met de zaakvoerder voor de mogelijkheden.

Van elektriciteitswerken tot sanitaire installaties

ADK kunt u voorzien in uw verschillende behoeften. Van elektriciteitswerken tot sanitaire installaties, ADK is de oplossing. ADK is de expert in diverse karweiwerken van Sint-Amands. Als u meerdere karwei gedaan wilt hebben, kunt ADK u uitstekend van dienst zijn. Met het in dienst nemen van ADK voor bijvoorbeeld uw badkamer renovatie en verschillende elektriciteitswerken, hoeft u niet verschillende bedrijven in dienst te nemen, maar kunt u de karwei werken in een keer geklaard hebben met ADK. ADK is dan ook zeer efficiënt in al haar karweiwerken.

Voor een vrijblijvende offerte, meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met de zaakvoerder gespecialiseerd in diverse karweiwerken van ADK.

ADK, Sint-Amands

Adres

Ons adres:

Larendries 46/A000 2890 Sint-Amands

Telefoon:
Internet:

-