Agri Limburg is een vooruitstrevend bedrijf gespecialiseerd in alles wat met melkproductie te maken heeft. Als exclusief verdeler van DeLaval installeren en onderhouden wij de VMS melkrobot serie van DeLaval als ook de traditionele melksystemen zoals parallel-, visgraat-, SwingOver- of draaimelkstallen. Hiermee bieden wij een compleet assortiment die altijd aansluit bij uw wensen.

Voor meer informatie over de diverse systemen kunt u klikken op onderstaande links of direct contact met ons opnemen via:

Tel: 011/66 21 62
GSM Henri: 0032 475 384 912
GSM Jan: 0032 494 363 314
Mail Henri: henri@agrilimburg.be
Mail Jan: jan@agrilimburg.be

VMS Melkrobot serie
Parallel – Visgraat – SwingOver melkstallen
Draaistallen

Welk melksysteem u ook kiest, wij staan klaar om u te helpen. Voor de melkrobot hebben wij een servicedienst die 24/7 beschikbaar is. Daarnaast bieden wij diverse aantrekkelijke abonnementsvormen die op maat gemaakt worden naar uw wensen in de vorm van een DeLaval All Inclusive Plus service abonnement. De servicedienst voor de traditionele melksystemen worden veelal ingezet tijdens de melkmomenten. ’s Morgens en ’s avonds, maar ook in de weekenden en op zon- en feestdagen.

Wij zorgen ook voor het plaatsen van koelinstallaties, dit in diverse afmetingen en inhoud waarin de melk wordt opgeslagen. Dankzij onze permanente storings- en wachtdienst hoeft u zich geen zorgen te maken in geval van een eventueel probleem of bij herstellings- en onderhoudswerken.

Adres

Ons adres:

Dijk 62, 3930 Hamont-Achel

Telefoon: