Albatros in de speciaalzaak in Kortessem voor het bedrukken en aanschaffen van bedrijfskledij

Albatros in Kortessem is al sinds 1980 dé professional voor professionals. We bieden werkschoenen, veiligheidskleding, beroepskledij, signalisatiekledij en werkkledij voor elke sector. Van de horeca en de medische sector tot de hout, bouw en industrie wereld. Bovendien kunt u bij ons terecht voor het bedrukken van kleding. Heeft u voor een speciale actie of gelegenheid promotiekleding nodig? Of het nu gaat om shirts, vesten, jassen, etc., wij realiseren de reclamekleding voor uw bedrijf. Dit doen we door middel van diverse zeefdruk technieken te gebruiken, maar kunnen als gewenst ook bedrijfskleding borduren. Ons assortiment beschikt ook over diverse schoenen, van gezondheidsschoenen tot veiligheidsschoenen: u bent bij ons aan het juiste adres!

BP-Catalogus-2-16.jpg - Albatros, Kortessem

Sterk in werkkledij

Albatros beschikt over een eigen borduuratelier. In dit atelier hebben wij ook de zeefdrukken staan die wij gebruiken voor promotiekleding of reclamekleding. Door de jarenlange ervaring, het bedrijf is al actief sinds 1980, zijn wij van alle markten thuis. Jaar en dag kunnen alle sectoren bij ons terecht voor hun professionele outfit. Of dit nu gaat om promotiekleding, of om een sterk, veilig en herkenbaar vast tenue, u bent bij ons aan het juiste adres.

Werkschoenen

Op zoek naar lichte veiligheidsschoenen, werkschoenen voor verpleging, operatiekamer, schoonmaak, horeca of de industrie? Albatros is gespecialiseerd in werkschoenen voor diverse sectoren. Onze werkschoenen en veiligheidsschoenen bieden een degelijke bescherming, zijn vervaardigd uit duurzaam kwaliteitsmateriaal, hebben een hoog draagcomfort en bieden een gezond voetklimaat. U kan bij ons werkschoenen vinden van betrouwbare merken als Oxypas, Safety jogger, Atlas en Abeba.

Bedrukken van kleding

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor het bedrukken van kleding. Wist u dat u via de website ook kwalitatieve vrijetijdskleding kunt vinden? U kunt steeds bij Albatros uit Kortessem terecht voor onder andere:

Wij zijn ook open na kantoortijden. U kunt ons bellen of bereiken via de website.

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

de-berkel-kleding-sector.jpg - Albatros, Kortessem

Adres

Ons adres:

Leopold III-straat 75, 3724 Kortessem, België