Voor al uw industriële poorten, zakelijk en particulier; kom naar Alfadoor in Hamme

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar rolluiken, sectionaalpoorten of snelrolpoorten? Wees welkom bij Alfadoor in Hamme; voor al uw toegangspoorten, industriële poorten en deuren op maat. Ook particulieren zijn welkom voor alle soorten poorten, van garagepoorten tot onderhoudsvriendelijke poorten. Neemt u eens contact op, dan bespreken wij de mogelijkheden. Bovendien verzorgen wij ook de herstelling en onderhoud van poorten.

Naamloos.png - Alfadoor, Hamme

Snelle service voor iedereen

Zoekt u een oplossing voor uw toegangspoort maar heeft u advies nodig over de voor u beste keuze? Alfadoor staat klaar om u te helpen. Wij denken in totaaloplossingen en komen, nadat u contact met ons heeft opgenomen, binnen 24 uur bij u langs om de verschillende opties te bespreken. Tijdens ons bezoek inventariseren wij uw wensen en maken een grondige analyse van de locatie en situatie. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van de beste service voor uw project met de juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Snelrolpoort of sectionaalpoort?

Met een snelrolpoort zorgt u er voor dat de temperatuur in de ruimte gelijk blijft. Omdat de snelrolpoort vlot opent en sluit, ontsnapt er geen warmte en opent en sluit u de ruimte zeer rap, van boven naar beneden. Bovendien is een snelrolpoort onderhoudsvriendelijk in gebruik. Een ideale poort voor de voedingsindustrie en cleanrooms bijvoorbeeld. Een sectionaalpoort bestaat uit panelen die met scharnieren met elkaar verbonden zijn. Handig wanneer u ruimte moet besparen omdat de sectionaalpoort richting het plafond opent.

Onderhoud en herstellingen

Bij Alfadoor voorzien wij u van een totaalconcept. Nadat wij binnen 24 uur bij u langs zijn geweest om de mogelijkheden te bespreken, maakt u een keuze uit de verschillende opties. Vervolgens plaatst ons vakkundige team de door u gekozen poort. Voor het onderhoud bieden wij een jaarlijkse onderhoudsservice. Zo verlengt u de levensduur van uw poort aanzienlijk. Is een herstelling noodzakelijk? Ook dan kunt u een beroep doen op onze expertise en vakmensen.

Heeft u nog vragen over onze producten of wenst u meer informatie over onze dienstverlening? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken, een emailbericht sturen of het contactformulier gebruiken op onze website. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Naamloos2.png - Alfadoor, Hamme

Adres

Ons adres:

Landbouwstraat 58, 9220 Hamme, België

Telefoon: