Algemene Schilderwerken Swaas in Sint-Michiels (Brugge)

Uw algemene schilderwerken en kleine renovaties in Sint-Michiels – provincie Brugge – kunt u toevertrouwen aan Algemene Schilderwerken Swaas. Zowel binnen schilder als buiten schilder, weet Algemene Schilderwerken Swaas altijd raad met kwast en verf. De schilder expert maakt gebruik van decoratieve technieken zodat uw binnenhuisdecoratie altijd op z’n best uitkomt. Ook voor behangen kunt u gerust contact opnemen met Algemene Schilderwerken Swaas. Zijn er kleine renovaties nodig aan uw huis? Dan is Algemene Schilderwerken Swaas uit Sint-Michiels uw zakenpartner! Voor onder ander binnen bepleistering, renovatie van parketvloeren, elastische voegwerken, spuitwerken, hout decoraties  en plamuurwerk, zit u bij Algemene Schilderwerken Swaas aan het juiste adres. Neem gerust contact op voor meer informatie of plan gelijk een afspraak in.

Naamloos.png - Algemene Schilderwerken Swaas, Sint-Michiels (Brugge)

Binnen- en buitenschilder

Is het de hoogste tijd dat uw woning een schilderbeurt krijgt? Swaas is de specialist voor al uw binnen- en buitenschilderwerk. Diverse schilderwerken worden voor u waar gemaakt door Swaas zijn expertise. Er is altijd een oplossing op maat dat past binnen uw verwachting en budget. Gelokaliseerd in Sint-Michiels, kunt u vrijblijvend rekenen op Swaas in en rondom deze omgeving in Brugge. Ook als u advies en raad van de schilderexpert wilt: geen probleem, u kunt een uitgebreid kleuradvies verwachten dat bij uw gewenste stijl zal passen. Niet alleen schilderwerken, ook voor allerlei aan hout decoraties kunt u bij Algemene Schilderwerken Swaas terecht. Fleur uw decor op door een schilderbeurt of een nieuw behangen muur.

Kleine renovaties

Allerlei kleine renovaties worden voor u opgepakt door Algemene Schilderwerken Swaas. Denkt u dan aan het leggen van vloeren of plamuurwerk. Laat de expert het werk voor u opknappen, dan weet u zeker dat er kwaliteit geleverd wordt. Door de jarenlange ervaring – meer dan twintig jaar (!) – weet Algemene Schilderwerken Swaas wat de klant nodig heeft. Uiteraard wordt u ook bijgestaan bij grotere renovatieprojecten, neem in dat geval contact op met Algemene Schilderwerken Swaas om de mogelijkheden te bespreken. Door wandafwerking professioneel te laten uitvoeren bent u gegarandeerd van een prettige sfeer in uw woonruimte: denkt u dan aan behang, glasvlies, sierlijsten, beton cire, tadelakt, stucwerk, sauzen of airless latex spuiten. Laat u adviseren door de ervaren vakmensen, twijfel niet om contact op te nemen. In en rondom Sint-Michiels staat het team van Algemene Schilderwerken Swaas voor u klaar.

Voor allerlei klussen

U kunt vertrouwen op de precisie en kwaliteit van Algemene Schilderwerken Swaas voor onder andere de volgende diensten:

  • Binnen schilder
  • Buiten schilder
  • Decoratieve technieken
  • Behangen
  • Renovatie van parketvloeren
  • Binnen bepleistering
  • Elastische voegwerken
  • Plamuurwerk
  • Spuitwerken
  • Hout decoraties

Neem gerust contact op als u meer informatie wilt over een van de bovengenoemde diensten of als u specifieke wensen wilt voorleggen. Of plan gelijk een afspraak een in.

Adres

Ons adres:

Binnen schilder, Buiten schilder, Decoratieve verftechnieken, Muur laten behangen, Renovatie van parketvloeren, Kleine binnen pleisterwerken, Elastische voegwerken, Volledige plamuurwerk, Het uitwerken van reclamepanelen , Specialist in houtdecoraties

E-mail: