Amazing Innovations is een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in de bouw- en verbouwsector. Amazing Inovations gebruikt zijn vakkennis graag om uw renovatiedromen te verwezenlijken.

Als ervaren vakman zijn we van alle markten thuis. Alle werken worden dan ook door ons zelf uitgevoerd en opgevolgd door de zaakvoerder.

Onze firma voert als aannemer in Antwerpen alle soorten renovatiewerken uit. We zijn gespecialiseerd in totaalprojecten, badkamerrenovatie en schilderwerken binnen en buiten. Doorheen de jaren zijn we vooral bekend geworden omwille van onze degelijkheid, gedetailleerde afwerking en stiptheid in de uitvoering van de werken. Bovendien kunt u rekenen op een transparante factuur waarin alle werken duidelijk omschreven staan.

35 jaar ervaring staat garant voor heel wat tevreden klanten. Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen doen? Blader dan zeker eens door onze realisaties en laat u overtuigen van ons vakmanschap in verbouwingen. Hebt u vragen of wilt u een afspraak maken voor een gratis offerte? Neem contact op met Amazing Innovations in Antwerpen en wij helpen u zeker verder.

Adres

Ons adres:

Koralenhoeve 15 2160 Wommelgem-be

Telefoon: