In Vlezenbeek vind je An & Oog, een opticien met oog voor méér! Onder het motto “goed zien en er goed uitzien” streven wij ernaar om voor iedereen een bril te vinden die niet enkel goed zit, maar die ook je persoonlijkheid in de verf zet en je look helemaal compleet maakt. Het volledige plaatje dus! Zaakvoerster An volgde na haar studie als opticien ook een cursus Kleur en Stijl, waardoor zij de klanten eveneens bijstaat met persoonlijk kleur- en stijladvies op maat. Dit komt handig van pas bij het kiezen van een bril, maar we organiseren hier ook aparte workshops over. Lees gauw verder om meer te ontdekken over opticien An & Oog!

Wie op zoek is naar een brillenwinkel met een ruime keuze aan trendy en modieuze brillen, die zit goed bij opticien An & Oog! Bij het kiezen van onze collecties houden we ons niet zozeer aan bepaalde merken, maar we gaan juist op zoek naar brilmonturen die net dat ietsje meer hebben. Frisse kleurtjes, innovatieve systemen, hippe materialen: in onze winkel vind je het allemaal! We helpen je bij het kiezen van jouw ideale bril en geven een professioneel antwoord op al je vragen.

Wil je iets weten over contactlenzen? Ben je op zoek naar zonnebrillen op sterkte? Of misschien ben je wel geïnteresseerd in onze collectie sportbrillen? Kom eens langs bij opticien An & Oog en je ontdekt er alles over. Onze optiek beschikt trouwens ook over een aparte ruimte voor klanten die graag in alle rust verder worden geholpen. Deze ruimte doet tevens dienst voor het geven van kleur- en stijladvies en het organiseren van toffe workshops.

Adres

Ons adres:

Gemeenteplein 3 1602 Vlezenbeek

Telefoon: