Dameskapsalon Anfra Kapsalon doet trendy kapsels voor dames, heren en kinderen

Alle haartypes worden op een trendy wijze aangepakt door Anfra Kapsalon in Lier aan de Zagerijstraat 57. De vakkundige kapper helpt u bij het kiezen van de nieuwe stijl, afhankelijk van uw gezichtsvorm en type haar. Kwaliteit en hygiëne staan hoog in het vaandel. Het kapteam bestaat uit goed opgeleide medewerkers. Alle stijlen zijn bekend, ook voor opsteekkapsels en bruidskapsels kunt u terecht. Er is veel expertise van haarkleuren en een veilige behandeling van uw haar. Voorafgaand aan de haarkleuringen kunt u rekenen op gedegen haarkleur advies. Er wordt gewerkt in een gemoedelijke sfeer. Komt u langs of maak een afspraak bij de dameskapsalon, herenkapper en kinderkapper.

Wilt u moderne look of meer traditioneel

De kapsalon MF Hairdressing staat voor kwaliteit, aandacht, ontspanning en deskundig haarkleur advies. Voordat de schaar in uw haar gaat, nemen ze de tijd om te kijken welk model of welke kleuren het beste bij u passen. Hierbij zijn niet alleen uw gezichtsvorm en de conditie van uw haar belangrijk, maar ook uw levensstijl. Wilt u een trendy of juist een gemakkelijke coupe? En houdt u van modern of kiest u liever voor een tijdloze uitstraling? Wat uw wensen ook zijn, er wordt iets mee gedaan. Ook voor opsteekkapsels en bruidskapsels kunt u terecht.

Producten zijn veilig en irriteren huid niet

Ook de producten zijn belangrijk. Ze moeten kwalitatief goed zijn en geen schade aanbrengen aan haar, huid en milieu. De gebruikte oliën zorgen voor het herstel van het haar. Het hydrateert en geeft glans. En de kleur van het haar blijft behouden. Het is de combinatie van botanische extracten en natuurlijke eiwitten. Het biedt haarverzorging die super natuurlijk is. Dat geldt ook voor de producten voor haarkleuringen. Het betekent dat er geen parfums inzitten die irritatie kunnen veroorzaken.

Dameskapsalon waar het niet alleen om uw haar gaat

Bij dameskapper, herenkapper en kinderkapper Anfra Kapsalon plaatsnemen in de stoel betekent een moment voor uzelf. U kunt er heerlijk genieten in alle rust, ontdaan van de hectiek van het dagelijks leven. Voordat ze aan de slag gaan is er een sociaal moment om bij te praten. Daarna vaststellen of uw kapsel nog past bij gezichtsvorm en wellicht ook het beroep dat u uitoefent, waardoor bepaalde professionele beperkingen of eisen gelden. In deze kapsalon gaat het niet alleen maar om uw haar.

Kom langs bij Anfra Kapsalon aan de Zagerijstraat 57 in Lier. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Dameskapsalon - Anfra Kapsalon, Lier

Adres

Ons adres:

Zagerijstraat 57 2500 Lier

Telefoon:
Internet:

-