Schoonheidsverzorging bij u aan huis door Anja’s Beautysalon in Wespelaar Vlaams-Brabant

Bent u op zoek naar schoonheidsverzorging in regio Wespelaar bij u aan huis? Maak dan een afspraak met Anja’s Beautysalon in Wespelaar. Zowel dames als heren kunnen een beroep doen op deze schoonheidsspecialiste. Voor medische pedicure bij u aan huis, schoonheidsverzorging bij u aan huis, massage dames, massage heren, wimper one by one, wenkbrauwen en wimpers kleuren, wimper lifting, wimper permanent, medisch pedicure en voor haarverzorging. Heeft u interesse in een (medische) voetbehandeling of nagelstyling? Of wilt u eens een nieuwe coupe voor uw haar? Dan nodigen wij u uit contact op te nemen met Anja’s Beautysalon voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Anja staat u graag te woord.

Schoonheidsverzorging bij u aan huis in omgeving Wespelaar

Anja’s Beautysalon is een onderneming die opgericht werd door de gelijknamige zaakvoerster Anja Boon. Zij heeft een ware passie voor alles wat te maken heeft met beauty en verzorging, en dat merkt u aan de enthousiaste manier waarop ze te werk gaat. Ze komt momenteel enkel op afspraak aan huis in de ruime regio rond Wespelaar in Vlaams-Brabant. Haar werkgebied strekt zich uit over de regio’s Mechelen, Leuven, Haacht, Keerbergen, Kampenhout, Herent en Rotselaar. U hoeft thuis zelf niets te voorzien. Anja brengt alle benodigdheden mee en tovert uw huiselijke omgeving om in een wellness met alles erop en eraan.

De medische pedicure van Anja’s Beautysalon in Wespelaar

Anja’s Beautysalon komt graag langs bij u aan huis voor een medische pedicure in regio Wespelaar. Zij doet dit met veel kennis van zaken en toewijding. Een medische pedicure is enerzijds nodig wanneer u bepaalde voetproblemen heeft, maar ook om voetproblemen te voorkomen kan een medische voetverzorging nuttig zijn. Voetspecialiste Anja behandelt schimmelnagels, kalknagels, likdoorns, ingegroeide teennagels en meer. Tijdens de eerste afspraak vindt er een intake plaats waarbij gekeken wordt naar de conditie van uw voeten. De behandeling wordt hierop afgestemd. Ook mensen met aandoeningen zoals diabetes of hemofilie die een aangepaste voetverzorging nodig hebben, kunnen rekenen op Anja’s Beautysalon. Verder is het mogelijk om na de medische voetverzorging eveneens de nagels te lakken, gel- of acrylnagels te plaatsen. Anja is namelijk ook nagelstyliste.

Alle schoonheid services op een rij voor Vlaams-Brabant

Bent u benieuwd om te weten hoe zo’n medische pedicure, nagelstyling of knipbeurt aan huis precies verloopt? Bekijk dan de fotogalerij van Anja’s Beautysalon. Zo krijgt u al een goed beeld van hoe zo’n behandeling eraan toegaat. Zij staat voor u klaar om voor u aan de slag te gaan als:

  • Medische pedicure bij u aan huis
  • Schoonheidsverzorging bij u aan huis
  • Massage dames
  • Massage heren
  • Wimper one by one
  • Wenkbrauwen en wimpers kleuren
  • Wimper lifting
  • Wimper permanent
  • Medisch pedicure
  • Haarverzorging

Adres

Ons adres:

Nieuwstraat 9 3150 Wespelaar

Telefoon: