Retouches aan uw kledij, kleding versmallen, schouders opnemen, mouwen inkorten, uw rok of broek omzomen, een mantel inkorten, een rits insteken of herstellen? Naaiatelier Annie in Zedelgem is de rode draad door perfecte kleding, gordijnen en leder.

De lijfspreuk van Annie van Naaiatelier Annie: ‘Niets is onmogelijk, voor alles is er een oplossing!’ Leg uw kledingprobleem dus aan deze geroutineerde naaister voor: wedden dat zij een gepaste oplossing klaar heeft?

Annie is zelf nooit kort van stof: al meer dan 25 jaar lang ontvangt zij alle klanten met een brede glimlach en passie voor elk verstelwerk. Met oog voor detail, oor voor uw noden en aandacht voor kwaliteit gaat ze aan de slag om uw herstellingen en retouches volgens de kneepjes van het vak uit te voeren.

Naast kledingreparaties en retouches is Annie thuis in het opmeten, innemen, omzomen en herstellen van gordijnen. En zelfs voor lederwerken kan je bij haar terecht, van reparaties en retouches aan motopakken en lederen jassen tot handtassen en andere kleding in leder.

 

Adres

Ons adres:

-

Telefoon: