Voor uw vers brood springt u toch ook binnen bij bakkerij Au Croquant? Iedere dag combineren wij toewijding en passie met ervaring en vakmanschap. En dat kunt u merken in onze producten. De liefde voor het broodbakken staat centraal en daarnaast zijn er ook taarten en koeken te koop!

Heeft u binnenkort een communie, trouw of verjaardagsfeest? Wij zorgen voor uw taart. Wij maken uw bestelling op maat en zorgen dat de taart in de smaak valt. Tip! Wat u zeker moet proberen zijn onze taarten met luchtig Bretoens zanddeeg. Die zijn om je vingers bij af te likken!

Ook voor heerlijke verse taarten kunt u terecht bij Au Croquant, Wolvertem

Heeft u zin in een heerlijk vers brood? Dat kunt u bij ons vinden! Wij bakken ons brood dagelijks op ambachtelijke manier. Iedereen heeft andere voorkeuren, en daarom hebben wij veel verschillende broden in ons assortiment:  

  Heerlijk vers en ambachtelijk brood bij Au Croquant, Wolvertem    

Verse pistolets, Naast vers brood worden ook onze pistolets op ambachtelijke wijze gebakken. U heeft veel keuze uit verschillende smaken. Daarnaast zijn er ook tijgers te verkrijgen en pistolets met sesamzaad en maanzaad.

Lekkere koeken, Geniet u ook zo van een heerlijke koek bij de koffie? Maak kennis met ons assortiment en geniet samen van onze koeken. Bekijk onze website voor alle verschillende lekkere koffiekoeken.

Patisserie is een echte kunst en wetenschap tegelijk. Wij zorgen voor de echte smaaksensatie in uw mond. Ook tijdens de feestdagen zorgen wij voor iets speciaals. Wees er wel op tijd bij om te kunnen genieten van onze exclusieve patisserieproducten.

Wilt u meer informatie over ons bedrijf? Bent u benieuwd naar de acties & promoties? Of wilt u meer foto’s bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze website. Daar vind u alles wat u zoekt. Wij hopen u graag te zien verschijnen in onze bakkerij!

Heerlijke patisserie afdeling bij Au Croquant, Wolvertem Heerlijke donuts die ook nog voordelig zijn voor uw portomonne bij Au Croquant, Wolvertem Ambachtelijke en vers gebakken broodjes te koop bij Au Croquant, Wolvertem

Adres

Ons adres:

Gemeenteplein 2 1861 Wolvertem

Telefoon: