Bent u op zoek naar een autobedrijf dat nieuwe en tweedehands wagens verkoopt? Dan is dit de plek waar u moet zijn! Autobedrijf Tuerlinckx staat al jarenlang garant voor de beste service voor de aankoop van een nieuwe of tweedehandse wagen. Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud van uw wagen!

Stockwagens, dit zijn tweedehands wagens die u bij ons kunt kopen. Er zijn veel verschillende modellen beschikbaar. Op de website ziet u een overzicht van de stockwagens die wij beschikken.
Nieuwe wagens, wilt u toch liever een nieuwe wagen? Dat kan! Bij ons kunt u altijd een nieuwe auto kopen. Wij regelen dit altijd via een Mercedes-Benz dealer. Zij kiezen in overleg een model voor u uit, waarna u kunt genieten van uw gloednieuwe auto!
Carrosserie, natuurlijk kan het gebeuren dat u een keer schade heeft aan uw auto. U wilt daar dan wel snel van af. Dit regelen wij voor u! In onze carrosserie-afdeling wordt ervaring en kennis toegebracht zelfs op de meest complexe opdrachten. Denk hierbij aan het herspuiten van een oldtimer, dit verzorgen wij met professionele uitrusting.
Onderhoud, periodiek onderhoud aan uw wagen is erg belangrijk. Want u wilt natuurlijk wel dat uw wagen in goede staat verkeerd en u zorgeloos naar uw bestemming brengt. Ons onderhoudsteam staat daarom voor u klaar!

Heeft u nog vragen? Neem dan nog een kijkje op onze website. Ook kunt u via de website het contactformulier invullen met uw vraag. Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen en u te helpen met uw probleem.

Adres

Ons adres:

Diestsesteenweg 611-613 3202 Rillaar

Telefoon: