AVS uit Hoevenen voor al uw renovaties, sanitair installatie en onderhoud

Van grote klussen tot kleine karweien: AVS uit Hoevenen helpt u graag verder. Badkamers, loodgieterij en renovaties – u kunt rekenen op AVS. De loodgieter gaat te werk in Stabroek, Ekeren, Brasschaat, Merksem, Kappellen en Schoten. U kunt rekenen op een brede dienstverlening, waaronder: centrale verwarming plaatsen, radiatoren plaatsen, douche en WC plaatsen en chauffage. Daarnaast gaat de loodgieter aan de slag met sanitaire leidingen en nieuwbouwwerken. De erkend badkamer installateur kan ook snel en secuur een badkamer renovatie uitvoeren alsook een badkamer plaatsen bij nieuwbouw werken.

3235a6c0-35d8-4ef3-b182-bb3b64a2da28.jpg - AVS, Stabroek

Brede dienstverlening in regio Hoevenen

In Stabroek, Ekeren, Brasschaat, Merksem, Kappellen en Schoten kunt u de diensten van AVS inschakelen. Zij helpen u graag verder met klussen op maat. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Badkamer plaatsen, badkamer renovatie
  • Loodgieterij
  • Renovaties
  • Radiatoren plaatsen
  • Chauffage
  • Algemene nieuwbouwwerken

Badkamer plaatsen of renoveren

Bent u uitgekeken op uw huidige badkamer? Schakel dan de hulp in van AVS uit Hoevenen. Zij helpen u graag verder met de realisatie van uw droom badkamer. Allereerst gaat de erkend badkamer installateur van AVS met u in gesprek om er achter te komen wat precies uw wensen en noden zijn. AVS luistert goed naar uw wensen en vertaalt deze ideeën naar een smaakvol resultaat. AVS gaat altijd aan de slag met de beste materialen. Steeds zorgvuldig en met de best mogelijke afwerking. Dit zorgt voor een chique en tijdloze uitstraling van uw badkamer. Neem gerust een kijke op de website voor de realisaties.

Loodgieter in regio Stabroek

U bent bij AVS aan het juiste adres als u op zoek bent naar een loodgieter in Stabroek, Ekeren, Brasschaat, Merksem, Kappellen, Hoevenen of Schoten. Binnen de kortste keren staat de loodgieter bij u op de stoep voor onderhoud of herstellingen. Vervelende problemen komen altijd op het moment waarop het niet goed uitkomt. AVS staat snel bij u op de stoep en helpt u met al uw problemen. De vakmannen van AVS scholen zich bij, zodat zij op de hoogte zijn van de laatste technieken. U bent steeds verzekerd van een moderne en vakkundige afwerking. Ook de klanten zijn zeer tevreden over de uitstekende dienstverlening: “Snel contact opgenomen, snel offerte gemaakt en alles goed afgehandeld. Proper gedaan!”.

IMG_20211110_184803_026.jpg - AVS, Stabroek

Adres

Ons adres:

Molenstraat 77 2940 Stabroek

Telefoon: