Bij Baes en zonen staat een team klaar voor het installeren van algemene verwarmingen voor particulieren en verwarming voor glastuinbouw. Dit erkend en geregistreerd bedrijf staat met meer dan 40 jaar ervaring voor kwaliteit. Voor dringende gevallen zijn zij 24/7 bereikbaar. Door hun uitgebreide en goed onderhouden wagenpark kunnen zij veel verschillende opdrachten voor u uitvoeren. Ook voor gedegen advies bent u bij Baes en Zonen aan het juiste adres.

Wilt u een Mazout- of gasverwarming laten installeren? Wij zorgen voor de zuinigste oplossing en zorgen ook voor het plaatsen van alle leidingen. Wij plaatsen de installaties volgens de normen en richtlijnen en geven u een uitgebreide uitleg. Natuurlijk kunt u ook na de installatie bij ons terecht voor onderhoud en herstellingen.

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van verwarmingssystemen in de glastuinbouw krijgt u gegarandeerd vakmanschap. Wij maken gebruik van de modernste technieken en beste materialen. Natuurlijk zorgen we ook voor een mooie afwerking. Bovendien zijn wij goed op de hoogte van de milieu en AREI en NBN-normen.

 

Adres

Ons adres:

9080 Lochristi Slagmanstraat 16 A

Telefoon: