Baeyens Johan BV, Erpe-Mere

Leefcomfort dankzij Johan Baeyens BV voor CV en sanitair

Een goede klimaatbeheersing en hoogwaardig sanitair zorgt voor maximaal woon- en werkcomfort. Johan Baeyens BV biedt de zekerheid dat uw investeringen op dit gebied het hoogste rendement opleveren. U krijgt vakkundig advies over centrale verwarming, sanitair, warmwaterboilers, warmtepompen en zonnesystemen. Uw CV installatie is letterlijk het pompend hart van uw woning. De leidingen zitten verweven in het gebouw net als aders. Kiezen voor kwaliteit maakt van u op lange termijn een vitale winnaar. U kunt bij Johan Baeyens terecht voor het volledige Junkers-gamma. In overleg kunt u een keuze maken uit condensatieketels, hoogrendementsketels, warmtepompen.

Condensatieketels voor premies en fiscaal voordeel

De prijs van een condensatieketel ligt iets hoger dan die van een conventionele centrale verwarmingsketel. Maar het beperkt de uitstoot van toxische CO (koolstofmonoxide) en gaat optimaal om met de geproduceerde warmte. Goed voor uw portemonnee. Condensatieketels zijn fiscaal voordelig en worden door de overheid gestimuleerd met premies. Is een condensatieketel geen optie, bijvoorbeeld door het verplicht gebruik van een gemeenschappelijke schouw in een appartementsgebouw, dan is er uiteraard de traditionele verwarmingsketel. Ook hier hebben technische ontwikkelingen een positieve invloed op het rendement en het milieuvriendelijke karakter.

Warmtepompen zijn energiezuinig en onderhoudsvriendelijk

Voor wie vandaag zijn huis energiezuinig wil verwarmen of van sanitair warm water voorzien, zijn warmtepompen zeker het overwegen waard. Deze toestellen onttrekken warmte uit de directe omgeving (aarde, water, lucht ) en zetten die efficiënt om in energie. Een besparing tot 40% ligt voor het grijpen in vergelijk met de traditionele ketels. Ze zijn heel onderhoudsvriendelijk. Uw ketel heeft regelmatig onderhoud nodig. Doe het niet alleen omdat het verplicht is. Er is dan minder kans op defecten. Het verhoogt de levensduur van uw ketel. Het is beter voor het milieu. Een onderhouden ketel verspilt minder energie en presteert beter. De kosten voor onderhoud zijn fiscaal aftrekbaar.

Service voor CV in combinatie met sanitair en regenwater

Bij Johan Baeyens krijgt u totale service inzake sanitaire installatie in combinatie met uw CV. Plaatsing van regenwaterpompen voor recuperatie van regenwater voor wc’s, buitenkranen en wasmachines hoort daarbij.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact opnemen.

Adres

Ons adres:

Kuilstraat 105, 9420 Erpe-Mere

Telefoon: