Het lekkerste brood haalt u bij Bakker Wim & Zoon. Kom eens langs in onze zaak en laat uw zinnen prikkelen door de geur van ons ovenversgebakken brood.

Dagelijks ovenvers brood, een heerlijk ontbijt met alles erop en eraan of een uitgebreide koffietafel, een snelle hap, zoete dromen, uw speciale verwachtingen, of moet u vroeg naar uw werk? Bakker Wim & Zoon zorgt ervoor, want:

brood doet leven – elke dag opnieuw!

Bakker Wim & Zoon, Brood- & banketbakkerijen in Boom, Antwerpen

De smaak van de producten van Bakker Wim & Zoon wordt bekomen door de kwaliteit van de ingrediënten, maar uiteraard ook door het vakmanschap.

Het vraagt tijd om lekker brood te bakken, daarom begint Bakker Wim & Zoon al in de vroege uurtje met de broodbereidingen.

Wanneer het brood een natuurlijke rijping van het deeg achter de rug heeft en goed wordt uitgebakken komt de smaak pas echt tot zijn recht.

Thuis kunt u alvast kiezen wat u de volgende ochtend zou willen eten: laat dit Bakker Wim & Zoon één dag van tevoren weten en uw bestelling staat klaar op het moment dat u uitkomt, zonder dat u in de rij hoeft te staan.

Op de website van Bakker Wim & Zoon vindt u meer informatie over aanbiedingen. Voor de laatkomers worden broodautomaten beschikbaar gesteld, die rijkelijk zijn gevuld met dagelijks vers brood!

Op de website leest u het laatste nieuws, meer informatie over de bakkerij en bekijkt u de mooie foto´s en video´s van de producten en bakkerij.
 

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

07:00-18:00

Woensdag

07:00-18:00

Donderdag

07:00-18:00

Vrijdag

07:00-17:00

Zaterdag

07:00-14:00

Zondag

07:00-14:00

Adres

Ons adres:

Conscienceplein 16 2850 Boom