Bakkerij Beckers is een echte familiebakker die al drie generaties lang het beroep uitoefent in Lummen. In 1939 openende voor het eerst de deuren van de bakkerij. Nu is de bakkerij een onmisbaar begrip geworden voor de inwoners. De bakkerij beschikt over een ruim ingerichte werkplaats met alle apparatuur om u zo snel mogelijk te kunnen helpen.

Brood bij bakkerij Beckers, Lummen

Bent u op zoek naar een volledig ontbijt, een lekker stukje taart of gewoon een lekker belegd broodje dan bent u hier op het goede adres. Wij verzorgen in onze tea-room voor een volledig ontbijt, zelfbereid roomijs, croques, belegde broodjes en pasta’s.

Patisserie Bakkerij Beckers, Lummen Patisserie Bakkerij Beckers, Lummen Patisserie Bakkerij Beckers, Lummen

Smelt u al weg bij het zien van deze foto’s? Wij wel! Kom langs en neem een kijkje in onze verrukkelijke patisserie met alleen maar lekkere dingen.

Heeft u geen zin om zelf een ontbijt te maken of heeft u niks in huis? Kom vooral even langs bij Bakkerij Beckers. Wij verzorgen een heerlijke tafel met charcuterie. De bakkerij is geopend vanaf 7:00uur dus voor de vroege vogels zijn wij geopend.

Wilt u meer informatie over wat Bakkerij Beckers te bieden heeft neem dan vooral een kijkje op onze website. Wij hopen dat wij u tegemoet komen in onze bakkerij.

Ontbijten bij Bakkerij Beckers

 

 

Adres

Ons adres:

Genenbosstraat 135 3560 Lummen