Bakkerij De Smedt: voor vers brood, banket en charcuterie

Bakkerij De Smedt is gelegen op de Leuvensesteenweg 49A te Hever-Boortmeerbeek. Zij hebben een zeer uitgebreid gamma zoals verschillende soorten brood, maar ook stokbrood en piccolo’s, koffiekoeken, pistolets, sandwiches, taarten, gebakjes en véél meer!

Belegde broodjes, fijne vleeswaren

Ook voor een ovenvers belegd broodje ben je bij Bakkerij De Smedt aan het juiste adres. In de winkel zijn ook fijne vleeswaren en charcuterie verkrijgbaar. Verder kan je ook van hun producten genieten op adres Ijzerenveld 14 te Sint-Katelijne-Waver(pasbrug).

Brood en banket

De sterkte van Bakkerij De Smedt bestaat er in om altijd ovenvers te kunnen leveren, ook aan huis en weet ook dat al hun artikelen zonder enige uitzondering worden gemaakt met eerste kwaliteitsproducten ,daar staan de leveranciers borg voor.

Pralines, gekoelde dranken, confituur

Bakkerij De Smedt biedt je dus enkel kwaliteit aan en staan de klant bij met raad en daad om aldus tot een vers en tevreden resultaat te komen. Daarnaast kan je bij hen ook de beste pralines, confituur en honing vinden en staan de frisdranken gekoeld die zorgen voor de verfrissing. Dagelijks beamen enkele honderden trouwe klanten hun tevredenheid hierover. Vraag hen gerust om advies , ze zullen steeds trachten het beste naar jouw wensen te bekomen , hiervan getuigd hun steeds ruimer wordende klantengroep .

Adres

Ons adres:

Leuvensesteenweg 49A, 3191 Boortmeerbeek

Telefoon:
Internet:

-