Als u op zoek bent naar ambachtelijk brood of gebak, gebakken in een authentiek familliebedrijf met traditie, dan boft u dat u Bakkerij Hansen Rudi gevonden heeft!

Authentieke familliezaak

Al sinds 1988 is Bakkerij Hansen Rudi een gevestigde waarde in het Lanaakse landschap, gekend voor een vriendelijke bediening en hoge kwaliteit tegen schappelijke prijzen. Sinds enkele jaren is Bakkerij Hansen Rudi uitgegroeid tot een echte familiezaak, nu de dochters er ook werken en een moderne nieuwe wind door de zaak blazen. 

Ruim aanbod

Of u nu gewoon uw dagelijkse brood wilt, of de lekkerste patisserie: Bakkerij Hansen Rudi heeft wat u zoekt. U kan er onder meer terecht voor verscheidene soorten brood, waaronder gewoon wit of grijs, volkoren, fitness … en verscheidene soorten klein gebak, heerlijke koffiekoeken en de specialiteit van het huis: heerlijke suikercroissants. Heeft u iets te vieren? Vraag dan naar Bakkerij Hansen Rudi’s gepersonaliseerde tarten, en maak van uw verjaardag, communie, trouw … werkelijk iets speciaals. Ten slotte is er buiten de openingsuren van de bakkerij 24/24 brood te vinden in de broodautomaat, die dagelijks wordt bijgevuld.

Wenst u zelf te genieten van het aanbod van Bakkerij Hansen Rudi? Spring dan eens binnen in het Molenweideplein 14 te Lanaken. Voor bestellingen neemt u best contact op via het nummer 089/71 48 51.

Taarten

Adres

Ons adres:

Molenweideplein 14, 3620 Lanaken

Telefoon: