Bakkerij Slembrouck heeft allerlei lekkers waaronder vers brood, charcuterie en kazen

Bij Bakkerij Slembrouck bent u van ’s morgens vroeg welkom voor vers brood, koffiekoeken, pralines en veel andere lekkernijen! De bakkerij in Poperinge is bovendien gespecialiseerd in het aanbieden van een grote keuze taarten, waaronder de geprezen gepersonaliseerde fototaarten. Verder kan u hier ook terecht voor algemene voedingswaren, diepvriesproducten, frisdranken, alsook ambachtelijke suikervrije chocopasta en suikervrije confituur. Lekker zoet hoeft dus niet altijd ongezond te zijn!

Fruittaarten, Crème au beurre taart

Voor de beste fruittaarten in en rond Poperinge moet u bij Bakkerij Slembrouck zijn. De fruittaarten zijn verkrijgbaar met biscuit, zanddeeg en bladerdeeg. Een andere specialiteit van de bakker te Poperinge is de crème au beurre-taart met vanille, mokka, praliné of chocolade, overgoten met pralinéchocolade.

Crème fraiche taart, flan, confituurtaart

De crème fraiche taart met meringue ertussen is ook verkrijgbaar in hartvorm en is de ideale taart om Valentijn mee te vieren. Verder omvat het grote aanbod taarten o.a. nog confituurtaart, Sint Honoré, flan en truffeltaart. Voor de cake liefhebbers is er verse appelcake en vanillecake, smullen maar!

Fototaart

Soms mag het nog specialer zijn. Wat dacht u van een gepersonaliseerde taart? Een fototaart is de ultieme manier om de jarige mee te verrassen op het verjaardagsfeest, een welcome back-feest of andere speciale gelegenheid.

Kerststronken

Viert u kerst bij u thuis? Komt de familie langs en kijken ze nu al uit naar het dessert? Met een lekkere kerststronk van Bakkerij Slembrouck zit u altijd goed. U kan opteren voor een kerststronk met crème fraiche of crème au beurre met vanille, mokka of praliné.

Kaas, charcuterie en algemene voedingswaren

Brood en banket is echter niet het enige dat Bakkerij Slembrouck haar klanten te bieden heeft. Zo vindt u er onder meer ook heerlijke verse charcuterie en kazen: dan heeft u onmiddelijk ook weer beleg voor op de verse boterham! Daarnaast worden ook tal van algemene voedingswaren zoals conserven en sauzen te koop aangeboden, zo hoeft u niet nog eens apart naar de supermarkt na uw bakkersbezoek.

Suggesties

Adres

Ons adres:

Zevekotestraat 17 8970 Poperinge (Reningelst)

Internet:

-