By Makbule Onar in Hamme, een kapsalon en schoonheidssalon

By Makbule Onar in Hamme is een fijne schoonheidssalon en kapsalon waar u terecht kunt voor schoonheidsbehandelingen. De dames kapper biedt diverse haar behandelingen aan waaronder kleuringen en hairextensions laten zetten. Ze zijn ook een nagelstudio die zowel een gespecialiseerde pedicure als het zetten van gelnagels uitvoert. Ook is het mogelijk voor de schoonheidsspecialisten om uw make up te doen. Bij By Makbule Onar is avond make up laten doen ook een optie. Verder is permanente make up een goede uitkomst als u steeds prachtige wenkbrauwen wilt. Ook is de schoonheidssalon u van dienst met laserontharingen. Voor prachtige wimpers zijn wimperextensions een goede keuze. Daarnaast vindt u hier de gelaatsverzorging die bij uw huid past.

38.jpg - By Makbule Onar, Hamme

Uiteenlopende diensten bij By Makbule Onar

Eigenares Makbule werkt nu 6 jaar in deze sector en heeft verschillende opleidingen gevolgd. De zaakvoerder blijft ook steeds bijscholen om de laatste trends en behandelingen te kunnen toepassen. Bij By Makbule Onar komt u terecht in een rustgevende omgeving. Klanten worden hier in de watten gelegd en van kop tot teen verwend. Zowel voor haar- als voor schoonheidsbehandelingen wordt er gewerkt met de beste producten. Er zijn ook cadeaubonnen verkrijgbaar voor wie graag een ander verwent! By Makbule Onar biedt onder andere de volgende behandelingen aan:

Beautysalon in Hamme

Houdt u van opvallende wimpers die zorgen voor een innemende blik? Kies dan voor de extensions voor schitterende wimpers. By Makbule Onar geeft u de keuze uit verschillende wimperextensions waaronder volume wimpers, de one-by-one techniek of hybride lashes. Kies voor mooie en verzorgde wenkbrauwen en doe beroep op de schoonheidsspecialisten. Voor de wenkbrauwen worden diverse behandelingen aangeboden waaronder threading, henna brows en powder brows. De permanente make-uptechniek microblading wordt hier ook toegepast; dit is speciaal ontwikkeld voor de wenkbrauwen. Er worden handmatig met een vlijmscherp mesje flinterdunne haartjes op de huid getekend, dit geeft een heel natuurlijk resultaat. By Makbule Onar bieden ook wax en laserontharingen aan. Wax ontharingen zijn mogelijk voor elk deel van het lichaam. Dankzij deze behandeling wordt er gezorgd voor een langdurige ontharing. Laserontharingen met de Diode Ice Laser zorgt voor langdurig effect. Ieder huidtype kan behandeld worden dankzij de diode laser.

Een prachtig kapsel door By Makbule Onar

U kunt zowel kiezen voor een manicure als voor pedicure, voorzien door By Makbule Onar. Ze bieden diverse gelaatsbehandelingen op maat aan waaronder dermapen/microneedling, gezichtsreiniging, dieptereiniging, peeling, hydrafacial en carbon peeling. Zowel dames als jonge meisjes zijn welkom in de kapsalon. De kapsters nemen het onder andere het wassen en de verzorging op zich, maar verzorgen ook leuke opsteekkapsels en haar extensions. Er wordt gezorgd voor een optimale behandeling op maat volgens de wensen van de klanten. U wilt een nieuwe haarkleur maar weet niet goed wat er bij uw stijl past? Uw snit moet korter maar u twijfelt of het wel mooi zal zijn? Aarzel dan niet en kies voor By Makbule Onar in Hamme die elke klant met passend advies bijstaat.

Adres

Ons adres:

Geemstraat 2, 9220 Hamme, België