Bij Belle et Beau passen wij de make-up lijnen en de kapsels aan bij de seizoenen van het jaar. Als erkend kapper met een expertise in de producten en werkwijze van La Biostestique geniet u van de beste verzorging. Alles waar we u mee mogen verwennen is van het merk La Biostestique. Belle et Beau is een erkende salon waar alle producten van dit merk worden gebruikt. De producten zijn plantaardig en niet getest op dieren.

Alle haarproducten die de kapper gebruikt tijdens de behandeling zijn van natuurlijke aard, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken voor eventuele gevoeligheden van de huid.

Modern Beauty: Deze zomer moet u zich helemaal vrij kunnen voelen. Alles draait om kleur, expressie en emotie. Uw gezicht als canvas en u als schilder van de avant–garde : u wilt niets meer achterhouden en uw gevoelens en innerlijk luid en trots tevoorschijn laten komen. Door krachtige, frisse kleurencombinaties, door moderne, exotische accenten. Het is ons doel om u aan te moedigen uzelf in kleuren uit te drukken. Met de nieuwe make–up collectie van La Biosthétique !

Adres

Ons adres:

Koning Alberlaan 139 9000 Gent

Telefoon: