VERZORGING HELEMAAL OP JOUW MAAT

Bij Bellitzia geniet je van een persoonlijke verzorging. Dit start reeds bij de huidanalyse die van je huid wordt gemaakt; hiervoor werken we enkel met de producten die enkel op jouw type van huid zijn afgestemd. Naast de klassieke verzorgingen met het kwaliteitsmerk Babor, werkt Instituut Bellitzia ook met Crystal Clear Skincare � waarvan vele sterren waaronder Madonna, het uithangbord zijn � en Intraceuticals. Momenteel zijn zuurstofbehandelingen met microdermabrasie zeer hip. Met een kristallen peeling worden de dode huidcellen weggehaald, waardoor elastine en collageen opnieuw worden aangemaakt. Zo kunnen ook allerlei huidkwaaltjes worden aangepakt.

Microdermabrasie is net een ‘work out’ voor het vermoeide gelaat. Achteraf word je nog verwend met een liftende massage.
Het resultaat ? Je ziet er jonger en frisser uit en je blijft er stralend uitzien.
In ons gezellig ingerichte instituut kan je genieten van een hele waaier aan behandelingen, van manicure tot spapedicure tot epilatie, make-up en Power Plate. Ons instituut wil maar ��n ding en dat is dat u er uiteraard op een nautuurlijke manier langer jong en mooi blijft uitzien !
Vraag naar uw brochure bij een bezoek.

Adres

Ons adres:

Sportstraat 26, 9820 Merelbeke, België

Telefoon: