Bent u misschien op zoek naar een vakman die uw schilderwerken in Pulle en omgeving probleemloos kan uitvoeren? Dan is het aan te raden om aan te kloppen bij Ben Schoonvliet, die meer dan veertien jaar ervaring heeft als schilder. Als zelfwerkend patroon staat hij altijd op de werf, ondersteund door één medewerker.

ALLES WORDT PROPER ACHTERGELATEN

Alle binnen- en buitenschilderwerken (behalve het schilderen van daken) zijn in goede handen, net als het plaatsen van raamdecoratie in samenwerking met een professional in de sector en het gebruik van diverse decoratieve technieken (leem, stuc deco, crustal, kalk…) van het merk Stoopen & Meeus.

Wij werken heel secuur en proper en proberen steeds de perfectie te benaderen, of het nu over nieuwbouw of renovatie gaat. Ook laten we alles steeds proper achter. Zo leggen we steeds karton op de vloer tijdens de schilderwerken en zelfs het karton wordt ‘s avonds gestofzuigd. Wanneer de werken gedaan zijn, laten we een ramenwasser langskomen die zowel binnen als buiten de ramen kuist.

VOOR PARTICULIEREN EN PROFESSIONALS

Bij nieuwbouwwerken van woning of appartement wordt alles proper gekuist door een professional, zodat de mensen meteen kunnen verhuizen. Wij werken echt voor iedereen, zowel particulieren, professionals, bedrijven als winkels. En maken altijd gebruik van kwaliteitsmerken zoals Stoopen & Meeus, Trimetal, Rewah en Mathys.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Wilt u graag nog wat meer informatie over de schilderwerken van Ben Schoonvliet in Pulle en omgeving? Neem dan contact op. Wij werken steeds met vrijblijvende offertes. Wij komen langs, bekijk de muren en doen de opmetingen voor een totaalzicht van de werken. We zijn werkzaam in de regio Antwerpen, alsook bij buitenverblijven aan zee. Bekijk zeker ook onze eerdere realisaties. Nog vragen? Neem dan contact op.

Adres

Ons adres:

Sparrendreef 43, 2243 Pulle

Telefoon: