Home
Welkom
Over mezelf
Werkregio
Aanbod
Voor de zwangerschap
Prenataal
Arbeid en bevalling
Postnataal
Contact
Tarieven
Extra’s
10 leuke weetjes
Handige links
Foto’s

Over mezelf

Ik ben Skrolan Beuselinck. In juni 2015 studeerde ik af als vroedvrouw aan VIVES Brugge. Ik koos voor de richting vroedkunde omdat het prille leven mij reeds van kinds af intrigeerde. Ik kwam als klein meisje veel in contact met baby’tjes, kindjes en hun ouders. Mijn oma’s waren onthaalmoeder, hier leerde ik om baby’tjes te vertroetelen en te verzorgen. Ook had ik het geluk om mee aan de wieg te staan van mijn lieve buurkinderen…
Ik zet de stap om als zelfstandig vroedvrouw te beginnen omdat ik zo de begeleiding van de ouders voor, tijdens en na de zwangerschap intens en zorgzaam kan opvolgen op mijn eigen gedreven manier.
Buiten vroedkunde heb ik een grote interesse voor alternatieve geneeswijzen zoals homeopathie, acupunctuur, osteopathie… Mijn eindwerk was dan ook een zelfstudie en verdediging van acupunctuur bij zwangere vrouwen met bekkengordelpijn. Deze studie overtuigde mij om een verdere opleiding acupunctuur te volgen.
Wanneer ik niet aan het werk ben, kunt u mij altijd vinden voor een boeiende film of diep verzonken in een boek. Ik rij graag met de moto en hou ervan om met mijn moto te reizen.
Familie, buren en vrienden beschrijven mij als een optimistisch en vrolijk persoon. Ik maak graag ambiance maar kan ook goed luisteren als het nodig is. Ik ben betrouwbaar en stel me empathisch op. Doorzettingsvermogen is voor mij belangrijk waardoor ik niet snel iets of iemand zal opgeven.
Aarzel niet om met mij contact op te nemen! Ik ben ervan overtuigd dat wij samen een weg vinden door de magische maanden voor en na de zwangerschap!!

Adres

Ons adres:

Zuidbroekstraat 15 8600 Woumen

Telefoon: