Bierhuisje Degroenedijk in Berlare is een rustiek en gezellig café, gelegen op een 2-tal km van Overmere Donk.
Proef onze 165 verschillende bieren!
Het café wordt uitgebaat door Erwin Devos, die een groot liefhebber is van alle soorten bieren. Op de bierkaart prijken er dan ook maar liefst 165 verschillende bieren! Zijn favoriete bier? Dat is ‘Paix Dieu’, het enige bier dat bij volle maan gebrouwen wordt en waarvan hij ambassadeur is.
Erwin werkt zonder vaste brouwer en kiest zelf zorgvuldig alle bieren uit, waardoor u er zonder twijfel enkele pareltjes kunt drinken. Elke maand zijn er ook enkele bieren van de maand waarvan u kunt proeven tegen een gunstig prijsje. En er zijn ook heel wat speciale acties. Kortom, Bierhuisje Degroenedijk is een waar paradijs voor elke bierfanaat!
Verder zijn ook onze eetsuggesties de moeite waard. We staan bekend om onze ribbetjes, spaghetti en croque monsieur!
Wat kunt u van ons café verwachten?
Buiten is er parking voor een 50-tal wagens. Het café zelf beschikt over alle nodige faciliteiten; van Wi-Fi tot aparte rokersruimte en gezellig terras! Verder is er ook een oplaadpunt voor fietsen en worden er doorheen de maand tal van evenementen georganiseerd. De zaal kan bovendien afgehuurd worden voor privéfeesten of -events.
Dorst na het sporten? Kom eens langs!
In de buurt van ons café zijn er tal van fiets- en wandelroutes. Dorstige sportievelingen zijn dan ook altijd welkom om, vergezeld van één van onze drankjes, hun boterhammen te komen verorberen.
Daarnaast is Bierhuisje Degroenedijk ook het stamcafé van het motorracing team van Berlare en zijn we volop bezig met de uitbouw van een motor toeristen club.

Adres

Ons adres:

Molenstraat 176 9290 Berlare

Telefoon: