Bent u op zoek naar een vakkundig en betrouwbaar vakman voor al uw sanitair en centrale verwarming? Dan bent u bij Bjorn Dhont Sanitair & CV uit Hever aan het juiste adres! Zaakvoerder Bjorn Dhont is in 2019 na jarenlange ervaring op te doen als vakman op het gebied van sanitair en centrale verwarming gestart met zijn eigen onderneming.

Bjorn Dhont Sanitair & CV, Centrale verwarming - installatie en onderhoud in Hever, Vlaams-Brabant

Steeds weer kunt u rekenen op de expertise van Bjorn Dhont Sanitair & CV uit Hever! Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere:

aansluiting van uw sanitair
het onderhoud en de installatie van stookolie- en gasketels en andere
verwarmingssystemen
het plaatsen van zonneboilers
de totaalrenovatie van badkamers
herstellingswerken
en meer…

Bjorn Dhont Sanitair & CV werkt voornamelijk voor particulieren in:
nieuwbouw
renovatie
verbouwingen

Dit doen wij in een straal van ongeveer 30 km rond Hever. Voor de installatie van uw nieuwe sanitair worden voornamelijk de merken Buderus en Junkers gebruikt maar ook de installatie van andere producten gebeurt met kennis van zaken en uiterste precisie. Het bedrijf beschikt over een Cedecol-attest en een cerga erkenning als professionele gasketel-installateur. Of het nu om mazout- of gasketels gaat, onderhoud, installatie of een herstelling? Bij Bjorn Dhont bent u zeker van 100% kwaliteitswerk. Aangezien hij een erkend aannemer is geniet u bij werken van het verlaagde BTW-tarief en kunt u aanspraak doen op verschillende voordeelformules van de Vlaamse Overheid.

 

Adres

Ons adres:

Bieststraat 193, 3191 Hever

Telefoon: