Voor al uw agrarische landbouw machines specialist Bongers Maarten Herstellingen en Onderhoud in Kinrooi

Welkom bij de expert, snel en accuraat, Bongers Maarten Herstellingen en Onderhoud, voor al uw agrarische service. Met een werkplaats voor landbouwmachines, snel ter plekke voor depannage van landbouwmachines, kennis en kunde in herstelling en onderhoud van landbouwmachines, inclusief laswerken uw adres. Met passie en drive worden uw hydraulische slangen op locatie hersteld, uw tractor gerepareerd, kleine herstellingen aan landbouwmachines gedaan en volledige veehouderij machines hersteld. Voor alle merken tractoren en alle soorten reparatie en herstel.

Bongers Maarten Herstellingen en Onderhoud, Kinrooi

Snelle expert service

Naar welke service u voor agrarische machines ook op zoek bent, Bongers staat tot uw dienst. Zijn expertise onderscheid hem, denk hierbij aan uitgebreide specialistische kennis van hydrauliek en het plaatsen of ter plaatse herstellen van hydraulische slangen. Kan het niet ter plaatse of heeft u meerwerk, dan neemt hij het mee naar de werkplaats. Laswerken worden uitgevoerd met oog voor perfectie, zowel voor constructie, herstellingen of aanpassing van machines. En bij Bongers wordt een herstellingen snel service aangeboden, zowel voor herstellingen aan landbouwmachines als voor andere kleine herstellingen.

Voorkomen van problemen

Ook voor onderhoud van uw machines, hydraulische systemen en slangen schakelt u Bongers in. Samen met u stelt hij een onderhoudsschema op dat ervoor zorgt dat u tijd bespaart door het voorkomen van structurele reparaties. Het onderhoud vindt plaats op een met u gepland moment. Hiermee verkleint u aanzienlijk de kans dat u in de piek van uw werkzaamheden zonder uw apparatuur komt te staan. Voorkomen is toch altijd beter dan genezen. Hoewel reparaties en herstellingen snel en kundig uitgevoerd worden, is het toch altijd vervelend als u uw werkzaamheden moet onderbreken. Nodig deze specialist uit en maak samen een optimaal plan voor u.

Onderhoud of herstellingen

Structureel onderhoud of een noodreparatie? Alles wordt snel, professioneel en tot in detail voor u uitgevoerd.

  • Werkplaats landbouwmachines
  • Depannage landbouwmachines
  • Herstelling en onderhoud landbouwmachines
  • Veehouderij machines herstellen
  • Laswerken
  • Hydraulische slangen herstellen op locatie
  • Tractor reparatie en herstel (alle merken)
  • Agrarische service

Bongers Maarten herstellingen en onderhoud staat voor u klaar.

Adres

Ons adres:

-

Telefoon:

-

E-mail:

-

Internet:

-