Moet uw wagen dringend naar de garage? Kom langs bij Jacobs! U kunt bij ons terecht voor alle automerken. Wij zijn aangesloten bij de Bosch Car Service en hierdoor voldoen wij aan strenge kwaliteitseisen die worden gecontroleerd.

Hoewel uw wagen steeds moderner en veiliger wordt, is het nog steeds verplicht om uw wagen regelmatig te laten controleren. Een goed werkend aircosysteem is aangenaam, maar verhoogd ook uw veiligheid. Om uw airco goed werkend te houden dient het jaarlijks te worden onderhouden. Wij onderhouden graag uw airco met onze nieuwste diagnoseapparaten. Hiermee wordt elke fout opgespoord!Bij ons kunt u gemakkelijk een afspraak maken via onze site. U komt uw wagen brengen en wij zorgen voor de rest!

Heeft u graag een tweedehands wagen in plaats van een nieuwe wagen? Dan hebben wij de oplossing! Want wij verkopen ook tweedehands wagens. En als er dan nog een reparatie nodig is, dan kunt u bij ons weer gelijk terecht. Handig toch?!
Wilt u meer informatie over de tweedehands wagens? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem een kijkje op onze website!

 

Adres

Ons adres:

Mechelsesteenweg 366 1800 Vilvoorde

Telefoon: