Butalo & Zoon uit Wezemaal (Rotselaar) voor al uw frees werken en grondverzet

Op zoek naar vakmensen die aan de slag gaan met frees werken en grondverzet? Schakel dan de hulp in van Butalo & Zoon. Dit grondverzetbedrijf uit Wezemaal (Rotselaar) is expert op het gebied van het vrijmaken en gelijkmaken van alle type terrein of perceel. Het bedrijf biedt een brede dienstverlening aan. U kunt onder andere terecht voor: bosfreeswerken, diepgrondfreezen, frees werken, ontbossing en voor de inkoop van hout hakselen. Door het inzetten van machines van de beste kwaliteit gepaard met diepgaande kennis van het vak kunt u rekenen op een vlotte aanpak. Daarnaast heeft het bedrijf klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Bosfreeswerken op maat

Bent u op zoek naar een bedrijf dat efficiënt te werk gaat, klantvriendelijk is en altijd zorgt voor het beste resultaat? Butalo & Zoon staat voor u klaar voor al uw bosfreeswerken. Het bedrijf gaat voor u aan de slag in de regio Wezemaal-Rotselaar en ook daarbuiten. Met geschoolde vakmensen en machines van de hoogste kwaliteit gaan zij aan de slag met het verwijderen van alle stronken en struiken. Deze worden verpulverd samen met de wortels. Ook kan Butalo & Zoon aan de slag met diepfrezen, tot wel 40 centimeter in de grond. Neem gerust contact op bij vragen, het team staat u graag te woord!

Grondverzetbedrijf met ervaring

Ook kunt u Butalo & Zoon inschakelen voor grondverzet. Grondverzet betreft de werkzaamheden die worden uitgevoerd om bijvoorbeeld een terrein bouwklaar te maken. Ondanks dat elk stuk terrein anders is, heeft het grondverzetbedrijf een oplossing voor elk stuk grond. U kunt Butalo & Zoon onder andere inschakelen voor het uitgraven van kelders, wegeniswerken, rioleringswerken en het uitgraven van bouwputten. Daarnaast staan zij ook voor u klaar voor het transport en de aanvoer van grond. Wat uw noden ook zijn: Butalo & Zoon staat voor u klaar met een oplossing op maat.

Verkoop brandhout en hout hakselen

Wanneer u op zoek bent naar brandhout, bent u bij Butalo & Zoon aan het juiste adres. U kunt rekenen op een perfecte mix van verschillende soorten hardhout, van bijvoorbeeld:

  • Eik: voor een lange brandtijd
  • Acacia: zorgt voor prachtig gekleurde vlammen
  • Beuk: goede vertering
  • Kerselaar: voor een optimale mix

Ook kunt u terecht voor houtsnippers. U kunt de hout hakselen gebruiken voor bijvoorbeeld bodembedekking of als dempende ondergrond. De vakmensen van Butalo & Zoon helpen u graag verder om de juiste keuze te maken.

Adres

Ons adres:

Kapellekensweg 27, 3111 Rotselaar

Telefoon: