Mijlpaal

Waar Maas- en Scheldebekken tegen elkaar aanschurken… Op het hoogst gelegen punt van Merksplas… Opent De Bosduif begin mei 2019 haar deuren.

Voor iedereen uit alle windstreken wil deze eigentijdse brasserie een uitgelezen pleisterplaats zijn.

De familie Quirynen, chef Leander Francken, met ervaring bij Lewis in Hoogstraten en Hertog Jan in Brugge, en team De Bosduif heten u van harte welkom.

Interieur brasserie de bosduif
Vichyssoise

Meerwaarde

We kiezen er bewust voor met streekeigen producten te werken: met runds- en varkensvlees uit de onmiddellijke omgeving, met tomaten uit de plaatselijke serre, met asperges gewonnen in Kempense grond en met melk uit eigen stal, op de best mogelijke manier verwerkt in onze Hollebeekhoeve.

Terwijl u in de namiddag ook rustig kunt afslaan voor een lekker streekbiertje en een heerlijke wafel, willen we u ’s avonds met de best mogelijke culinaire zorgen omringen. Maar ook als onze brasserie een restaurantkarakter krijgt, voeren we laagdrempeligheid hoog in ons vaandel. Iedereen is welkom, van jong tot oud.
Door de week bieden we u een wisselend dagmenu, à la carte kan altijd en met het avondvullende Chefs menu kunt u zich helemaal laten gaan.

Adres

Ons adres:

Steenweg op Turnhout 191, 2330 Merksplas

Telefoon: