Bent u opzoek naar een vakbekwaam kapper in Lokeren? Dan bent u bij ons van Brave aan het juiste adres! In 2016 startte zaakvoerder Bram Vermeire met zijn stijlvolle en dynamische kapperszaak. Hier kunt u steeds weer terecht van klassieke snit tot de meest moderne look. Wij knippen zowel kinderen als heren en uiteraard dames. Ook voor een mooi bruidskapsel bent u bij ons van Brave aan het juiste adres!

 

Werkzaamheden Brave

  • Professionals:  Als veelzijdig kapper is Brave uitermate geschikt voor uw nieuwe look. Wij knippen ieder gewenste coupe, trendy haarstijl of relaxerende haarverzorging. Onze professionele kappers zorgen steeds weer dat het gewenste model uw stijl aanleunt en eventueel meegaat met de laatste nieuwe hypes en trends. Uiteraard staan wij u ij met advies en vakkennis rond de klassiekers. Ook kunt u natuurlijk uw eigen snit bepalen. In onze zaak staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.
  • Dames & heren: Als dameskapper doen wij van Brave natuurlijk ook de meest prachtige en stijlvolle bruidskapsels. Ook zijn alle heren en kinderen van harte welkom!  Door onze uitgebreide ervaring staan wij u steeds bij met adviezen voor ieder gewenst haartype. Wij doen er alles aan om de klant op zijn/haar gemak te stellen. Bent u nog niet aan de beurt? Kies dan alvast uw gewenste model onder het genot van een heerlijk bakje koffie en/of maak gebruik van onze gratis WIFI.

Wenst u een afspraak te maken of zijn er nog vragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Brave

Adres

Ons adres:

Vrijheidsplein 31 9160 Lokeren

Telefoon: