Brood & Banket Van Vlaenderen in Zelzate voor brood, gebak en andere lekkernijen

Verse broodjes, sandwiches, gebak, pralines: begint u al trek te krijgen? Wacht maar tot u de geur van de verse producten ruikt. Voor een breed assortiment komt u naar Brood & Banket Van Vlaenderen. U heeft onder andere keuze uit wit brood, bruin brood, gebak en banket. Of, verras uw partner, zus of collega met goed gevulde ontbijt manden. Bij de patisserie kunt u terecht voor heerlijke chocolade producten, maar ook voor witte speculoos. Ga voor de banket klassiekers, of laat u verrassen door originele combinaties. Waar u ook voor kiest: u kunt rekenen op een heerlijke smaak.

Van brood tot gebak

Bij Brood & Banket Van Vlaenderen vindt u een ruim assortiment. Het brood wordt op ambachtelijke wijze gemaakt- u wilt nooit meer anders. Elke ochtend worden de broden aan de hand van artisanale technieken vers voor u gebakken. Het brood wordt met liefde en kennis gemaakt. Heeft u iets te vieren? U heeft ook ruime keuze uit de mooiste taarten. Voor elke gelegenheid bieden zij prachtig en bovenal lekker gebak aan. Of, ga voor iets zoets, zoals koffiebroodjes, een heerlijke Danish of een verse donut. Ook voor kleinbrood kunt u terecht.

Prachtige en lekkere cadeaus

Heeft u iets te vieren? Bakkerij Van Vlaenderen biedt ruime keuze uit de mooiste taarten. Voor elke gelegenheid bieden zij prachtig en bovenal lekker gebak aan. Elke dag zetten zij zowel klassieke taarten als fruittaarten met veel trots in de toonbank. Er is voor ieder wat wils en zij kunnen u ook goed adviseren als u in twijfel zit. Of u kiest uit het assortiment pralines: leuk als cadeau of lekker voor uzelf. Voor speciale gelegenheden, zoals Pasen of valentijn, vindt u de mooiste creaties om de feestdag nog specialer te maken.

Een begrip in de regio

Ondertussen is Brood & Banket Van Vlaenderen een begrip in Zelzate en omgeving. Ook is er een ander filiaal, gevestigd aan de Ertveldesteenweg 13 in Assende. Hier kunt u dezelfde kwaliteit en vriendelijke service verwachten. U wordt met veel plezier geholpen bij het maken van uw keuze. Bij Brood & Banket Van Vlaanderen vertellen de werknemers met veel passie over de producten die zij verkopen. Aarzel dus vooral niet om advies te vragen.

Kom langs aan de Assendesteenweg 89 in Zelzate voor heerlijk brood, gebak en meer.

 Brood & Banket Van Vlaenderen, Zelzate

Adres

Ons adres:

Assenedesteenweg 89 9060 Zelzate

Telefoon:
Internet:

-