Café Glacé in Menen voor een heerlijk ontbijt, lunch, diner, of voor het huren van een zaal

Bij Café Glacé kunt u ieder dag genieten in het sfeervolle interieur. Kies voor een uitgebreid ontbijt, een heerlijke lunch of een uitstekend diner. Voor ieder is er wel wat lekkers. Van vleesgerechten tot visgerechten en vegetarische gerechten: onze diners zijn met zorg bereid met producten van de hoogste kwaliteit. In het restaurant met een terras zit u met mooi weer buiten met fraai uitzicht en gemoedelijke sfeer. Binnen kunt u genieten van de luxe en toegankelijke uitstraling van het interieur. In het restaurant zijn huisdieren toegelaten en zijn kinderen zeer welkom. Daarnaast is het restaurant geschikt voor mindervaliden. Wij beschikken daarnaast over een zaal die kan dienen als vergaderruimte of voor een receptie. Tevens verzorgen wij rouwmaaltijden in zaal. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Brede kaart Café Glacé:

  • Menukaart:
    Neem een kijkje op onze menukaart voor ons compleet aanbod. Voorgerechtenhoofdgerechtensaladesdesserts en snacks: wij hebben het allemaal.
  • Kindermenu:                                                                                                                    Ook voor de allerkleinsten wordt goed gezorgd, voor hen is er de keuze voor een kindermenu. Zij kunnen onder andere kiezen voor gerechten als kinderspaghetti, vol au vent, stoofvlees, chicken nuggets, of fish sticks.
  • Ontbijt:
    Start uw dag goed met een heerlijk ontbijt. Ons aanbod is zeer divers. Van verschillende soorten brood en toast, zoete en hartige broodjes tot vers fruit en yoghurt: voor ieder wat wils in ons rijkelijk en uitgebreide buffetontbijt.
  • Dagschotel:
    Geniet van dinsdag tot vrijdag van een overheerlijke dagschotel. Onze dagschotels worden elke dag vers bereid in onze keuken. Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk dan zeker de Facebookpagina en blijf op de hoogte van welke dagschotels op de planning staan.

Vriendelijk personeel en een hartelijk welkom

Naast de heerlijke gerechten en prachtig interieur kunt u rekenen op uitstekende bediening. Zoals een tevreden klant stelt: “Een zeer goede plaats, uitstekende gerechten en zeer vriendelijk onthaal.”  Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij Café Glacé.  Bij het restaurant staat voorop dat u en uw gezelschap een fijne tijd beleeft. Voor een prettige sfeer, heerlijk eten, mooie wijnen en lokale bieren kunt u terecht bij ons. Tijdens de openingstijden kunt u altijd ter plaatse terecht, maar u kunt ook telefonisch contact opnemen of via de mail. Kom gerust bij ons langs en ontdek het zelf! Op de website vindt u verschillende foto’s om een impressie te krijgen van ons restaurant.

Neem contact op voor meer informatie of een reservering!

Adres

Ons adres:

Rijselstraat 51 8930 Menen

Telefoon:
Internet:

-