Camping Duinzicht is een gezellige, verzorgde familiecamping waar jong en oud zich thuis voelt. De familie De Coster zorgt ervoor dat uw vakantie een speciale gebeurtenis wordt. De camping is schitterend gelegen op wandelafstand van het strand en bij de unieke duinengordel van Bredene. Dichter bij het strand van Bredene kunt u uw vakantie niet doorbrengen. Er zijn vele wandel- en fietsmogelijkheden in de directe omgeving.

U kan rekenen op verzorgd sanitair en prima onderhouden faciliteiten. U kan trekkersplaatsen huren per dag, per maand of per seizoen. Er zijn plaatsen voor stacaravans en  kinderen kunnen zich uitleven op onze speelpleinen. In de onmiddellijke omgeving kan u wandel- en fietstochten maken. Onze camping is ook prima toegankelijk voor mindervaliden en voorzien van WiFi.

Wij aanvaarden een ACSI Club ID en ADAC “Camp Card” als identiteitsbewijs. U kan probleemloos en veilig betalen met betaal- en creditcard (Visa, Master Card, Maestro en Mister Cash). Ook uw hond is van harte welkom (indien aangelijnd).

Hier beleeft u een onvergetelijke vakantie met het hele gezin.

campingduinzicht_omgeving2_03

Adres

Ons adres:

Rozenlaan 23, 8450 Bredene

Telefoon: