UW VASTE GARAGE IN GERAARDSBERGEN WORDT
CAROPTICS

CarOptics in Geraardsbergen is de jonge garage van zaakvoerder Kevin De Beer en zijn vader Nico. In de autozaak is meer dan 30 jaar ervaring als technieker en mechanieker in de auto- en motosector aanwezig. In het volledig uitgeruste atelier met de meest moderne apparatuur ervaart u een klantvriendelijke en verregaande service voor uw motoren en auto’s.

Ideale banden

Dankzij de bandenservice rijdt u met de meest ideale banden. Nieuwe banden steken op auto’s en motoren of de zomer- en winterbanden wisselen, het verloopt allemaal met de grootste precisie. Voelt u dat u met een lekke band rijdt, ga dan meteen langs de Oost-Vlaamse onderneming. Na deze herstelling zal u weer veilig rijden.

Auto’s onderhouden

In het atelier worden alle types en merken van auto’s en motoren aangenomen. Dit geldt uiteraard voor een auto-onderhoud. CarOptics gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Met een volledige diagnose zoekt het naar een oplossing om aan de auto of motor herstellingen uit te voeren. Bij een klein onderhoud kan u steeds wachten.

Correcte onderdelen

Op het moment dat grotere werken zich aandienen, ontvangt u eerst een vrijblijvende offerte. Er staat trouwens een gratis vervangwagen ter beschikking. U krijgt de keuze om originele of blue print onderdelen te laten gebruiken. Blue print onderdelen zijn evenwaardig aan de originele terwijl ze in prijs een beetje goedkoper zijn. Uw voertuig zal helemaal onderhouden worden volgens de eisen van de fabrikant.

Tweedehands

Om een tweedehandswagen aan te schaffen, wendt u zich eveneens tot de garage in Geraardsbergen. De tweedehandswagens die te koop worden aangeboden, worden steeds zeer nauwkeurig nagekeken en onderhouden. U krijgt dan ook een garantie van één jaar. De aankoop van auto’s is zeker mogelijk.

Rij langs uw garage

Vertrouw op het vakmanschap en de service van uw garagist door een beroep te doen op CarOptics. Rij even langs voor meer advies of regel een afspraak voor het volgende onderhoud. U zal iedere keer opnieuw zeer tevreden zijn over het resultaat. Dit voelt u onderweg op de baan.

CarOptics - GARAGE

Adres

Ons adres:

Driesstraat 45 | 9506 Idegem

Telefoon: