Caravaning Center Londerzeel

Bent u op zoek naar een mooie caravan of motorhome van de beste merken Dethleffs en/of Sunlight? Dan bent u bij ons van Caravaning Center Londerzeel aan het juiste adres! Wij van Caravaning Center zijn gespecialiseerd in de verkoop van caravans en motorhomes van Dethleffs & Sunlight. We bieden zowel nieuwe als tweedehands modellen aan en verzorgen ook de herstellingen in ons eigen werkplaats. Met enorm veel passie, liefde en ervaring voor kamperen kunnen we u perfect helpen bij het kiezen, onderhouden en uitrusten van uw motorhome of caravan. Stap gerust eens binnen in onze winkel, wij staan u graag bij met advies op maat!

Werkzaamheden Caravaning Center Londerzeel

 

  • Huis op wielen: Hoe gaaf zou het zijn? Uw eigen motorhome! Uw motorhome is als een vakantiewoning maar dan beter: u rijdt uw vakantiebestemming gewoon tegemoet en dat wanneer u maar wenst. Niet gebonden aan een plek of seizoen maar steeds weer klaar voor een nieuw avontuur! Met het comfort dat u thuis gewend bent.
  • The open road: Met uw eigen motorhome gaat en staat u waar en wanneer u dat wenst! Alles wat u nodig heeft, heeft u steeds bij de hand in deze luxe en comfortable woning op wielen. Waar gaat de reis naartoe?
  • Optimaal wooncomfort: Een motorhome bij Caravaning Center uit Londerzeel biedt u een tal van opties en interieurs aan. Zonder twijfel is er voor iedereen wel een motorhome gelang de wensen van de klant. Uiteraard bepaalt u zelf het comfort, tv & schotelantenne, airco, je eigen keuken, een fietsendrager en nog heel veel meer. De keuze is reuze, waar gaat u voor?
Heeft u nog vragen of wenst u aanuvllende informatie? Neem dan vandaag nog contact op of loop gezellig eens binnen in onze winkel!
Caravaning center Londerzeel

Adres

Ons adres:

Autostrade 52, Meerstraat 265, 1840 Londerzeel, België

Telefoon: