Lekker op caravanvakantie met de kinderen. Wij hebben hier altijd erg van genoten en willen dit enthousiasme graag overdragen. In het Caravaning Center verkopen we zowel nieuwe als tweedehands caravans en motorhomes, daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor herstellingen.

Caravans van Dethleffs

Dit merk is al meer dan 70 jaar oud en is nog steeds een van de beste, want bij Dethleff staat het gezin centraal. Wij hebben een ruim aanbod in verschillende modellen en indelingen. Kom ze gerust bekijken in onze showroom!

Motorhomes

Wij bieden half integraal, intergraal en alkoof modellen aan van Dethleff. Wij vertrouwen op dit merk omdat ze een unieke combinatie van design, luxe comfort en betrouwbaarheid bieden. Daarnaast verkopen we ook modellen van het Duitse merk Sunlight, dat een erg goede prijs-kwaliteit verhouding heeft. De basisuitrusting van deze modellen zijn zeer uitgebreid met bijvoorbeeld hordeuren, elektrische traptredes en hoge beladingscapaciteit.

Werkplaats

Kom langs in onze werkplaats voor groot of klein onderhoud, wij onderhouden alle merken caravans. Ook voor het vervangen van camionetbanden of winterbanden kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunnen we de technische keuring uitvoeren en movers, luifels, fietsendragers en zonnepanelen installeren. Ons team kan ook uw caravan poetsen.

Online shop

In onze online shop kunt u terecht voor voortenten, movers, luifels en airco.

Kijk op onze website voor ons huidige assortiment tweedehands en nieuwe caravans. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Caravaning Center, Caravans en toebehoren in Londerzeel, Vlaams-Brabant