Dé oplossing voor alle autoschade in Aartrijke
CARROSSERIE AERNOUDT

Voor alle carrosserieherstellingen in de regio Zedelgem en omgeving kunt u rekenen op de expertise van Carrosserie Aernoudt. Wij werken zowel voor particulieren als voor fleet- en verzekeringsmaatschappijen. Zo kunnen wij u altijd van dienst zijn.

OOK BESTELWAGENS

Een ongeval of autoschade is nooit prettig. Gelukkig staat Carrosserie Aernoudt klaar om de pijn zo licht mogelijk te maken. Ons team zorgt voor alle reparaties aan het koetswerk van personenwagens , bestelwagens en mobilhomes van alle merken.

Wij gebruiken de nieuwste technieken voor carrosserieherstellingen. We zijn gespecialiseerd in het uitdeuken zonder spuiten. De Spot Repair-technologie maakt het mogelijk om kleine beschadigingen snel, goedkoop en professioneel te repareren. En dankzij onze ervaring met autospuiten is een kras zo verdwenen.

SNEL EN BETAALBAAR

U krijgt een snelle en betaalbare service. Een bluts of een kras op uw deur? Een kapotte koplamp? Een gebarsten bumper? Wij repareren het allemaal in geen tijd. En heeft u tijdens de reparatie een auto nodig? Geen probleem. Onze vervangwagens staan ter beschikking.

Zowel voor hagelschade, lakschade als parkeerschade kunt u bij ons terecht. Het koetswerk van uw auto wordt door onze experten grondig gecontroleerd. We werken alleen met de beste materialen en u krijgt praktisch advies.

Adres

Ons adres:

zangerbos 14, 8211 Aartrijke

Telefoon:
E-mail: