C.E Projects

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en vakkundig bedrijf voor al uw sandwichpanelen en/of wandpanelen? Dan bent u bij CE Projects uit Zonhoven aan het juiste adres!

Zaakvoerder Eddy Claes heeft maar liefst meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen van dak- en wandpanelen. Steeds weer staan wij in de gehele regio Limburg voor u klaar als uw ideale partner om uw woning of bedrijfsgebouw uit te rusten met sandwichpanelen. De materialen kunnen zowel bij nieuwbouw als renovaties worden toegepast.

Diensten
Sandwichpanelen: Eenvoudig bouwen en een aantrekkelijke buitengevel creëren, kan zonder problemen door het gebruik van sandwichpanelen. Informeer gerust eens bij CE Projects om de mogelijkheden voor uw sandwichpanelen door te spreken. Wij verzorgen deze werken zowel voor particulieren als bedrijven.

Wandpanelen: De gevel van uw woning of gebouw is het visitekaartje en het eerste aanzicht. De panelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en worden in Limburg professioneel geplaatst door C.E Projects uit Zonhoven.

Adres

Ons adres:

Houthalenseweg 120, 3520 Zonhoven

Telefoon: