Ceuppens Construct Bouwonderneming in Bornem: uw zakenpartner voor renovatiewerken en opbouw van nieuwbouwwoningen

Voor vakbekwame renovatie aan woningen, betonwerken of projecten rondom nieuwbouwwoningen, moet u bij Ceuppens Construct Bouwonderneming uit Bornem zijn. Ceuppens Construct Bouwonderneming is een betrouwbaar bedrijf met jarenlange ervaring in verschillende bouwprojecten. U kunt rekenen op de toepassing van hoogwaardige materialen en nauwkeurige installatie. Of het nu gaat om aanbouw of opbouw, u kunt bij Ceuppens Construct Bouwonderneming terecht. Uw ruwbouw wordt binnen de kortste keren professioneel afgewerkt door de goed opgeleide klussers werkzaam bij Ceuppens Construct. Ook voor rioleringswerkzaamheden of metselwerken kunt u vrijblijvend contact opnemen.

2019-09-21.jpg - Ceuppens Construct Bouwonderneming, Bornem

Geen bouwproject is te gek

De zaakvoerder van Ceuppens Construct Bouwonderneming komt graag bij u langs om uw project te bespreken en maakt een scherpe offerte op maat. Laat uw droomrenovatie werkelijkheid worden, met Ceuppens Construct Bouwonderneming als uw zakenpartner. U heeft als opdrachtgever altijd de volledige controle over het eindresultaat, het uitvoeren van bouwwerkzaamheden laat u gemakkelijk geschieden door Ceuppens Construct. Of het nu gaat om de aanbouw van een gehele nieuwbouwwoning of om een renovatieproject, de ervaren vakmannen staan graag voor u klaar.

Inzetbaar voor allerlei klussen

Ceuppens Construct Bouwonderneming biedt een brede dienstverlening aan in de bouwsector. Zo kunt u voor onder andere de volgende diensten terecht:

  • Nieuwbouwwoningen
  • Renovatie aan woningen
  • Betonwerken
  • Rioleringswerkzaamheden
  • Aanbouw
  • Opbouw
  • Ruwbouw
  • Metselwerken

Neem gerust contact op als u vragen heeft over de aangeboden diensten of als u een kennismakingsgesprek wilt inplannen. Bekijk alvast de gallerij om wat inspiratie op te doen.

Metselwerken en betonwerken

Metselen is een specialistische techniek waar stenen met een bindmiddel zoals specie of lijm op en tegen elkaar worden gelegd. Door de jarenlange ervaring in metselwerken en betonwerken weet Ceuppens Construct Bouwonderneming een gehele woning voor u op te bouwen. Ook voor kleine renovatieprojecten, of hulp bij aanbouw aan uw huis, kunt u rekenen op de vakkundigheid van Ceuppens Construct. Het bedrijf is gevestigd in Bornem en staat rondom deze omgeving tot uw dienst. Neem gerust contact op voor vragen en verdere informatie.

Adres

Ons adres:

Breevendreef 40, 2880 Bornem

Telefoon: