Uw loodgieter met een ruime expertise? Dat is ongetwijfeld Cevesan. Cevesan, de onderneming van Gorik en Koen Martens, is een familiebedrijf uit Bazel (bij Kruibeke) waar ervaring en kennis centraal staan. Het concept van Cevesan werd 70 jaar geleden opgericht. De kennis en expertise over loodgieterij werden vervolgens overgedragen van vader op zoon. Wij snellen u ter hulp bij alle sanitaire werken en cv-installaties.

Sanitaire werken

Sanitaire werken worden door Cevesan vakkundig uitgevoerd. Wij zijn uw gespecialiseerde loodgieter voor het renoveren van badkamers en het herstellen van lekken.

Centrale verwarming

Onze vakmannen zijn specialist in centrale verwarming. Met een professionele aanpak voeren wij de installatie van allerhande radiatoren uit.

Doe-het-zelf met de hulp van Cevesan

Deze service is perfect voor wie zelf de verwarming wil installeren, maar te weinig ervaring heeft met doe-het-zelfprojecten. Wij staan u bij met advies terwijl u de verwarming zelf plaatst.

Zonneboilers

Cevesan verzorgt de installatie van zonneboilers voor wie gebruik wil maken van natuurlijke energie voor het opwarmen van water. Dit water kan gebruikt worden in de badkamer of in de centrale verwarming.

Dakwerken

Ook voor alle herstellingen en vernieuwingen van dakgoten zijn wij uw vakman. Wij repareren op een efficiënte manier alle lekken in de dakgoot.

Bent u op zoek naar een ervaren vakman in regio Kruibeke en Antwerpen? Twijfel dan niet en contacteer ons via telefoon of via e-mail. Cevesan staat altijd voor u klaar om u te helpen met het herstellen of renoveren van uw sanitair, centrale verwarming en dakgoot.

CEVESAN

 

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Bazelstraat 315 9150 Bazel

Telefoon: