Convas uw makelaar en adviseur voor verkoop, verhuur of ontwikkeling vastgoed van appartement tot villa in Gent en omgeving

Bent u op zoek naar een betrouwbare makelaar of adviseur voor de aan- of verkoop van onroerend goed? Dan bent u aan het juiste adres bij Convas in Gent Mariakerke aan de Claeys-Bouüaertlaan 57/001. Het kantoor heeft een ervaren team dat u volledig ondersteunt en begeleidt bij uw keuze of verkooptransactie. Het is een betrouwbaar makelaar voor verkoop, verhuur en ontwikkeling in bestaande en nieuwbouw. Het gaat om nieuwbouwprojecten, verkoop van villa woningen, verkoop van rijwoningen, verkoop van appartementen, verkoop van starterswoningen, immo, verkoop van hoekwoningen, verkoop van stadswoningen. Bekijk hun aanbod op de website en maak al vast kennis met het overzichtelijke stappenplan.

Procedure verkoop kan veranderen

Zaakvoerders Kobe en Steven zijn totaalexperts: architect-vormgever, ingenieur, makelaar en vastgoedontwikkelaar. Waar krijgt u elders zoveel expertise bij elkaar? De moderne huizenmarkt is bovendien in beweging. Verkoopomstandigheden wisselen van dag tot dag. Zelf zeggen ze daar over: “Vraagprijzen zijn indicatief en een uitnodiging tot onderhandeling. Bieden bij een kijkdag meerdere kandidaten de vraagprijs of hoger? Dan heeft de eigenaar-verkoper de mogelijkheid om door de vastgoedmakelaar een biedingsronde onder gesloten omslag te organiseren. Daarbij krijgt iedereen de kans om binnen een termijn een definitief bod aan het kantoor van de vastgoedmakelaar over te maken.”

Convas, Gent Mariakerke

De diensten van Convas op een rij

  • Een oriënterend gesprek over uw koop of verkoop
  • De presentatie op website en bijkomende kosten
  • Bepaling beste verkoopstrategie van dit moment
  • Onderhandeling over de prijs indien nodig
  • Alle bijkomend advies over de stappen in het processen
  • Het heffen van het glas als de transactie doorgaat

Huizenmarkt is heel dynamisch

Het afwegen van alle argumenten voor het besluit om een woning te verkopen is uitermate complex. Heeft u alle omstandigheden goed overdacht? Het gaat om een dynamisch traject. De situatie binnen en buiten uw nieuwe woning of appartement, hoe de wijk er uitziet, waar zijn de winkels en scholen? Nu verkopen of nog een tijdje wachten? Daarover kunt u duidelijkheid krijgen als u Convas inschakelt. Het zijn makelaars en adviseurs die u voor een dergelijk ingewikkeld traject nodig heeft. Bekijk hun uiteenlopende aanbod van starterswoningen tot luxe villa’s en raak overtuigd van hun professionele kennis en ervaring.

Contacteer Convas aan de Claeys-Bouüaertlaan 57/001 in Gent Mariakerke voor een eerste afspraak of een direct advies.

Adres

Ons adres:

Claeys-Bouüaertlaan 57/001 9030 Gent Mariakerke

Telefoon:
E-mail: