Copycenter Kontich, uw kopieerwinkel in Kontich voor al uw printwerk, plastificeren, inbindwerk en meer

Bent u op zoek naar een copycenter voor het printen in alle mogelijke formaten? Kom langs bij Copycenter Kontich in Kontich. Uw kopieerwinkel voor scan werk, het plastificeren van documenten en perforeren van kleine of grote hoeveelheid papieren. U kunt bij ons zwart-wit of in kleur kopiëren. Daarnaast kunnen wij uw eindwerk inbinden en kunt u terecht voor het plooien van brieven en nieten van dubbel gevouwen boekjesbrochures met één of twee nietjes.

Printen in alle formaten

Stel, u wilt graag een mooie print aan de muur, maar kunt in de winkel niets toepasselijks vinden. Of u wilt van een vakantiefoto een mooie print maken. Bij Copycenter Kontich printen wij in alle mogelijke formaten, van elke foto die u maar wenst. Wanneer u de foto aanlevert in een PDF, jpeg, tiff of een officebestand, zorgen wij voor de perfecte print op maat. Zo creëert u een uniek gepersonaliseerd kunstwerk aan de muur. Aanlevering in pdf-vorm biedt hierbij het beste resultaat.

Inbinden binnen een halve dag

Heeft u uw eindopdracht of thesis afgerond? Dan wilt u deze natuurlijk zo mooi mogelijk presenteren. Bij ons kunt u uw thesis laten inbinden op 2 verschillende manieren. U kunt uw eindopdracht laten lijmen of laten voorzien van een ringband. Bij een ringband kunt u kiezen uit een plastic of metalen variant. Het grootste voordeel van inbinden met een ringband is dat de lezer de pagina’s open kan laten liggen en eventueel aantekeningen kan maken. Professioneel inbinden van eindwerken verzorgen wij zelfs al binnen een halve dag.

Nieten van dubbel gevouwen brochures

Bent u verantwoordelijk voor de uitvoering van uw clubblad, verenigingsblad, misboekjes of bijvoorbeeld een brochure voor uw bedrijf? Laat ze dan door ons voorzien van nietjes. U kunt dubbel gevouwen boekjes van één of twee nietjes laten voorzien. Is uw boekje niet dubbel gevouwen? Dan kunnen wij uw werk ook bundelen en voorzien van een nietje in de linkerbovenhoek bijvoorbeeld. Zo houdt u alles overzichtelijk bij elkaar en heeft u geen insteekmap meer nodig.

U kunt bij ons 6 dagen per week terecht voor al onze diensten. Heeft u op voorhand nog vragen of wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact op via het contactformulier op onze website. Wij zijn ook telefonisch en per e-mail bereikbaar.

34895862_s.jpg - Copycenter Kontich, Kontich

Adres

Ons adres:

Mechelsesteenweg 57 2550 Kontich